Поліцейські провели бесіду з учнями гімназії ім. Олени Пчілки

Гадяцькі правоохоронці привітали вихованців дитячого будинку з Днем захисту дітей.

Гадяцькі правоохоронці привітали вихованців дитячого будинку з Днем захисту дітей.

Поділитися новиною

Поліцейські провели бесіду з учнями гімназії ім. Олени ПчілкиЇЇ мета забезпечення соціального і правового захисту дітей, попередження злочинів з боку неповнолітніх, виявлення осіб, які втягують молодь у злочину діяльність.

Під час зустрічі старший інспектор ювенальної превенції Гадяцької поліції С. Дубницький розповів учням про наслідки вживання наркотичних, алкогольних і тютюнових виробів дітьми.

Нагадав і про час перебування неповнолітніх в розважальних закладах та навів конкретні випадки, де в ході рейдів було виявлено неповнолітніх осіб у розважальних закладах після 22.00 год. без супроводу дорослих та про відповідальність, яку за це понесли батьки неповнолітніх та власник закладу. Особливу увагу приділили і роз’ясненню питання адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб за вчинення злочинів та правопорушень. 
Окрім теорії,поліцейський навів ряд реальних випадків по доставлянню підлітків до лікарні в стані алкогольного сп’яніння та приклади вчинення неповнолітніми особами ряду тяжких злочинів на території нашого району та розповів про покарання, які отримали ці особи . Також звернувся до присутніх з проханням більш уважніше ставитись до збереження свого майна, адже в багатьох випадках саме неувага дозволяє зловмисникам заволодіти мобільним телефонами чи іншими речами неповнолітніх.

Під кінець зустрічі учні мали можливість особисто поспілкуватися з поліцейським та задати запитання, які їх цікавили.

Гадяцький ВПГУНП в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...