Высокие чины местной полиции нагло врут

Высокие чины местной полиции нагло врут

Высокие чины местной полиции нагло врут

Поділитися новиною

Высокие чины местной полиции нагло врутУважаемая редакция!

Прочитав статью «Болело в левом боку и был бланш под глазом», я был поражен, как, давая интервью, высокие чины местной полиции так нагло врут и выгораживают стаю полицейских? Почему не показали записи видеокамер? Там видно, был ли я побитый. А может, меня заносили в райотдел? И «скорую» мне вызвали, потому что думали, что убили.

Господин В. Ботвина, вы считаете, что можно отрезвить, дав понюхать нашатырь? Так приводят в чувство после обморока. Я был слегка выпивший, но все хорошо помню. А вот когда ваша волчья стая поломала мне 3 ребра и набили бланш, я потерял сознание, не помню, как кричал, был без сознания, а все, кто был в райотделе, слышали. А Вас, «наверное», не было в райотделе? И показаний видеокамер тоже, «наверное», нет? Есть свидетели, какого меня забирала «волчья стая». Я не встречал их хлебом и солью, а втроем надеть наручники и вытянуть на улицу и бросить в мусор – плевое дело. Даже соседку заставили меня обтрусить, чтобы не испачкал машину. Господин О. Явтушенко, какие показания я меняю? Дома меня не избивали, надели «культурно» сзади наручники – это тоже вы записывали. И моя дружина плюнет вам в лицо, это ее слова. Какие побои у меня были? До посещения райотдела. И голова сельсовета говорит, что не было у меня побоев. И вы, человек такого ранга, врете и все перекручиваете, что уже говорить про подчиненных! Организатор избиения В. Ванда, и «скорую»  вызвали, испугались, что убили. Трусы! Только стаей можете избивать пенсионера. Такие и Родину  предают. Да ясно, если врет и перекручивает непосредственное начальство, можно и  самому прикрыться мундирами. Только опозорили вы мундир полицейского! И можно только предсказать результаты служебного расследования. И Гадячская прокуратура не дает ответа на заявление. Написал в Полтавскую скаргу – тоже молчат. Придется просить помощи в Генеральной.

Уважаемые читатели!

Я все написал истинную правду, и если кто-то пострадал от «волчьей стаи», свяжитесь со мной, ведь коллективом легче найти правду. Мой номер 0669366991.

Я, Барабан А.И., заявляю о том, что до посещения райотдела Копоть С.А. был не побитый. (пидпис).

Я, Горобчук В.О., бачив, як забирала Копотя С.А. міліція, і заявляю про те, що коли його забирали, він був не побитий, знаходився у нетверезому стані, але сильно п’яний не був. (підпис).

Я, Данько Л.М., бачила, як забирали Копотя С.А. Він був не побитий, і не було в нього синяків. А як прийшов із поліції, то був побитий, я на другий день бачила. (підпис).

Я, Жажка Л.І., сільський голова Бобрицької с/р, була присутня на виклику до домогосподарства Копотя С. А. 6.04.2016  і зустрілася з потерпілим, побоїв я не бачила, тільки подряпину на носі. (підпис).

Это подписались люди, которые видели меня накануне посещения райотдела.

С уважением С.А. Копоть

9 коментарі до “Высокие чины местной полиции нагло врут

  1. Уважаемый С.А.Копоть! Не будьте таким наївним та простим. Не потрібно Вам апелювати до Ботвини В.О.Спитайте у Огризька та Явтушенка , які ведуть службове “розслідування”, приклад Кавуна підтвердження, ВОНИ все “рішають” . Якщо вони прикрили супер-копа дільничого восени, коли він відгепав внука Ямпольських-адвокатів на дні міста, та такому як Ви нєфік рипатися. Поки огризон і явтух будуть в райотделі то діла не буде.

  2. Шановний Вовчик Мент, ну кому як не ВАМ “менту” тай на знать, що саме цей випадок занесений в ЄРДР і “служебок ” тутніяких немає ! Заведене кримінальне провадження і рішення по ньому виключно за слідчими прокуратури )). Не треба все валить з хворої голови на здорову…
    А ще мені от дуже цікаво, звідки в такого собі простого сільського пянички-пенсіонера гроші на одного з найдорожчих адвокатів ???
    І ще таке питання, чим же так залякав своїх односельців-Бобричан пан Копоть, що вони ледь не янгелом його в результаті охарактеризували ? Чому ж Ви, пані Жажка, не пишите, що цей собі “нещасний дідулик”, роками знущається із своєї жінки – інваліда, в пяному угарі, наносячи їй реальні побої своїй дружині, яка через нього вже майже зовсім неходить… Чи може це теж мєнти придумали ?

  3. Та всі сусідми знають, що Сергій Копоть знущається з своєї жінки, б”є її коли напється і взагалі він не хороший чоловік і балакать тут немає чого

  4. а я тоже считаю,шо самий простий способ уйти от отвєтсствєності це сказать шо побили мєнти, тоді вони не только не посадять, а ще й на бабкі полиняють, так шо правильно пишеш мужик. це провєрєно. а ще мене насмішило як щиро мужик написав цю статю з цитатами і подпісями односельчан, я даже чуть не повірила йому… аха ха
    молодєц мужик так дєржать )))))))

  5. Прикольно человек пишет : ” слегка подвыпивший был” или “волчья стая”… во общем написано в стиле старого хулигана- жалобщика. Не раз в жизни не встречал виноватых воров или хулиганов. Все ничего, бедняжки не делают, но всех почемуто менты забирают.
    Я думаю не нужно набуханному хулиганить, что б минтовку не забирали, а если уж и накосячил тогда не пиши эти кляузы. Житья нет от этой пьяной и обкуренной хулиганьи. Я за то, что бы менты забирали хулиганов и на сутки садили как при союзе, а не цацкались с ними.

  6. шурік адвокат. твій допис “трішки” не точний. Не виправдовуючи Копотя, навожу приклади реальні. Почитай попередню статтю про цей випадок в архіві БМ. Там чітко сказано про “службову “перевірку явтуха.

  7. Ви тут таку дискусію розвели ні про що. Є прокуратура хай розбираються. Я згоден Кирилом треба менше під хвіст заглядать уркам і хуліганам.Подивіться, що робиться дитину на вулицю з за цієї пяноти випускать страшно, а ви ще тут якусь демагогію розводити !
    А якщо правда, що писали,що вей чоловік попав в міліцію бо побив свою жінку, то я б йому особисто набила. І взагалі не бачу тут теми для обговорення, з пустого в порожнє. А ти якщо “мєнт” Вовчик так лови бандітів, а не дурнею тут на сайті мєшся, захищаючи пьяних дебоширів !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Читала я в архіві першу статтю і не розумію, як ще можна писать тут жалоби якісь на поліцію ?! Напився… побив жінку( кажуть шо інваліда) кинувши в неї стільцем а потом плачеся тут що тобі боліло бо тебе побили ? Ах ти ж чмо !!! а жінці твоїй не боліло як ти її бєш ?!
    Копоть ти чмо ! якщо жінку інваліда побив, якшо правда шо вона в тебе інвалід. А ще цей вовчик мєнт тоже чмо, шо вигоражуєш цього пяницю ябиду. І газета тоже публікує все це.
    Конєшно та бідна жінка скаже шо вже немає притензій до чоловіка бо його боїться, не стільцем її побє а вообще вбє. А якшо нема притензій то не визивай поліцію хай вбиває.
    Не жалуйся більше діду ніто тебе не буде жаліть, мені твою бідну жінку жалко шо живе з такою. заразою !

  9. а я вобще не вірю, шо цю статтю написав цей пьяниця Копоть 8) та ще й так грамотно по руські. це або редакція, або його адвокат 😉 :-* :-* :-* :-* :-*

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...