«Пливли, пливли, а перед берегом об…лись»

Высокие чины местной полиции нагло врут

Высокие чины местной полиции нагло врут

Поділитися новиною

«Пливли, пливли, а перед берегом об…лись»Доброго дня, шановна редакціє! Величезна несправедливість, яку спостерігаємо кожного дня, змусила написати цю статтю. Два роки ми з нетерпінням чекали, коли піде у відставку, як я вважала, політичний труп Аресеній Яценюк. І нарешті дочекались. Він вже у Сполучених Штатах, де давним-давно проживає його сім’я. Але ганебне призначення нового Прем’єра свідчить про те, що така вже доля українців – терпіти цих виродків від влади.

«Шановний» пан Гройсман на початку своєї діяльності нічого кращого не придумав, як підвищити зарплати депутатів утричі, а їх помічникам у кількості 5 на одного обранця – по 25 тис. грн на місяць. Для того, щоб українці не сподівалися на покращення життя, новоспечений Прем’єр запевнив платників податків, що ціна на газ і в подальшому буде зростати до економічно обґрунтованого рівня. Я думаю, що після таких кроків Гройсмана чекає така ж доля, як і його «папєрєдніков». В одному лише різниця – що народний гнів за знущання над ним переповнює чашу терпіння, і ці горе-керівники опиняться за кордоном вже зовсім скоро.

Революція гідності привела до влади олігарха Порошенка, який із своєю командою зганьбив Україну. Недолуга зовнішня і внутрішня політика Президента призвела країну до війни, та й зубожіння народу дійшло до межі. Як свідчать розслідування іноземних журналістів, зубожінню сприяють і офшорні компанії Президента та його оточення, зокрема Голови Нацбанку Гонтарєвої. Не дивлячись на тотальне падіння економіки, Президент продовжує свої вояжі по світу з простягнутою рукою. Наприклад, вояж до Японії закінчився повним пшиком для Порошенка, бо йому ніхто вже не вірить. Грошей, витрачених на поїздку очільника, цілком би вистачило для безбідного проживання жителів нашого району протягом року. Як відомо, члени нового Кабінету Міністрів замішані в офшорних скандалах та мають бізнес за кордоном, але у деклараціях відсутні дані про це. Прикладом цього ганебного явища може служити нове призначення міністром фінансів Данилюка. Із таким очільником одного з ключових міністерств наші фінанси, які ще не викачали непомірними податками, захмарними комунальними платежами та цінами, точно заспівають романси.

Нарешті на горизонті з’явилась надія на безвізовий режим, який з такою гордістю анонсує «Шокопетя». Але ми, українці, не поділяємо його радості, бо в нас немає за що  з’їздити у Полтаву, а не те що в Європу. А ті, хто здатен поїхати, то навряд чи повернуться.

Про те, що Україну веде в нікуди нинішня влада, свідчить стан справ і у нашому районі. Якщо на вищих щаблях влади відбувається такий дерибан, то місцеві князьки намагаються не відставати від своїх вождів.  Усе частіше у ЗМІ  з’являються факти безпардонного розкрадання народних коштів районними та міськими чиновниками. Узяти хоча б знищення дерев у посадках та пришляхових смугах. Нещодавнє пограбування оселі очільника РДА Матюшенка свідчить про повну бездіяльність поліції і нікчемність так званих реформ. Не кращі справи і в медицині та освіті, але це тема іншої розмови.

Шановні земляки, ви самі бачите куди нас веде нинішня влада. Стан доріг, інфраструктури, будівництва, культурного життя, освіти, медицини нагадують повоєнний період. Мені як пенсіонерці із 42-річним стажем роботи соромно за те, як нищить нашу неньку-Україну зграя знахабнілих, ненажерливих шакалів від влади. Споглядання за тими, хто вирішує нашу долю у парламенті, кого нам допомогла вибрати вже давно нелегітимна ЦВК, приводить до народної мудрості: «Пливли, пливли, а перед берегом вс…. ся».

Тож давайте й далі споглядати мовчки, як грабують нас, наших дітей і онуків, як заганяють нас у пожиттєву кабалу до іноземних кредиторів. Давайте й далі аплодувати тим, хто зробив Україну з її чорноземами та працьовитими людьми найбіднішою країною Європи. Давайте й далі обирати тих, хто довів економіку до стану найслабшої у світі і втричі обвалив національну валюту. Не дивлячись на те, що влада готує чергову акцію по грабунку народу за рахунок підвищення ціни на газ, комунальні тарифи, ел. енергію, життя продовжується. Прикро, але знову доведеться почекати, але впевнена – не довго, коли й цього Прем’єра винесуть.

З повагою жителька м. Гадяч Л. Гордієнко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...