«На сторожі громадського порядку»

«На сторожі громадського порядку»

«На сторожі громадського порядку»

Поділитися новиною

«На сторожі громадського порядку»Шановна редакціє!

Прошу вас надрукувати замітку «На сторожі громадського порядку». Хочу через газету сказати ряд теплих слів на адресу нашого дільничного Олександра Горба. Територія його обслуговування – Качанівська, Краснознаменська та Розбишівська сільські ради. Олександр грамотний і досвідчений працівник, доброзичливий і чуйний до людей.

Хочу запинитися на Качановому, якому відав 50 років свого життя. Воно – центр нафтової і газової промисловості Полтавщини. Тут добувають нафту і вирощують хліб. У той же час криміногенна обстановка залишається напруженою. Протягом останніх років не розкритий жоден із скоєних злочинів. Часто змінювалися дільничні, відповідальність яких за доручену ділянку роботи залишалася низькою. Я завжди цікавився роботою силових структур, адже від їх діяльності залежить спокій і безпека громадян. Нещодавно у Качанівській с/р поцікавився, хто працює на посаді дільничного. Почув відповідь: «Олександр Горб, хороша людина». Переконався на собі.

Третього квітня ц.р. у своєму господарстві виявив крадіжку матеріальних цінностей. 4 квітня поніс заяву у с/р. Там мені повідомили, що у вівторок з 9.00. до 11.00. буде вести прийом громадян наш дільничний. У цей же день після обіду він до мене завітав разом із своїми колегами. Склали протокол, провели огляд господарства. Поліцейський мене запевнив, що злочин буде розкрито. Я йому вірю, адже він ніс службу в зоні АТО. Мені самому у 1956-1959 роках довелося нести військову службу в одній із гарячих точок. Я таких людей ціную і довіряю їм. Тож хочу побажати нашому дільничному успіхів у нелегкій, але благородній справі. Варто кинути докір на адресу виконкому Качаніської с/р, який стоїть осторонь від вирішення питання боротьби зі злочинністю та правопорушеннями. До цього часу не функціонує добровільна народна дружин. Одному дільничному працювати важко, потрібна допомога з боку виконкому, сільського голови, депутатів.

З повагою Іван Васильович Гавриш, с. Качанове

LIVE OFFLINE
track image
Loading...