Як боротися зі смітником

Як боротися зі смітником

Як боротися зі смітником

Поділитися новиною

Як боротися зі смітником«На це вже просто гидко дивитися! Сміття забирається два рази на тиждень. Проїжджаючи повз так званої «мусорки», сміття викидають прямо з вікна автомобіля. Можливо, міська рада щось зробить. Нам аби хоч один бак поставити, щоб сміття не валялося у людей під дворами, чи аби забирали його частіше», – із такими словами звернулася до редакції жителька вул. Білохи.

Ми вже неодноразово писали про смітник, який знаходиться на розі Білохи та Чапаєва. Кожного разу, проходячи чи проїжджаючи, бачимо тут величеньку купу сміття. Але мало віриться, що його привозять мешканці з інших куточків міста. Як побороти стихійне звалище – це запитання вже до нового інспектора по благоустрою. А йому роботи вистачить з огляду на кількість таких смітників у Гадячі.

«БМ»

2 коментарі до “Як боротися зі смітником

  1. Ця проблема турбує людей уже дуже давно. Проблема в тому, що по-перше, цей смітник посеред вулиці виглядить ну дуже ж таки неестетично, по-друге, сміття розтягують собаки, його вітром розносить вздовж вулиці і все це кожного ранку спостерігають люди у себе під дворами. Та ще й собак збирається там немало. Хоч би люди були розумнішими та виносили сміття хоча б в переддень вивозу, так ні, тільки вивезли, до вечора вже знову купа мусору. Дуже б хотілося аби ця проблема вирішилася.

  2. Хоча б один бак могли б і виділить на ці вулиці… Я гадаю,що місцевий бюджет не дуже опустошиться,щоб поставить один бак…

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...