Дружна громада – прозора влада

Дружна громада – прозора влада

Дружна громада – прозора влада

Поділитися новиною

Дружна громада – прозора владаГромадська організація «Сільська нива» активно відгукнулася на проведення суботника по благоустрою села Харківці, що відбувся 16 квітня.

Громадська організація вирішила навести порядок на кладовищі, відремонтувати стелу. Більше трьох років до неї не доходили руки у влади, та й не було бажання.

Щоб провести ремонт стели, звернулися до громади села з проханням дати хто скільки зможе. Ми розуміємо, що для когось 20 гривень – невелика сума, а для кого і одна гривня – багато. Хочеться відзначити громадян за небайдужість.

По закінченню роботи голова громадської організації подякував усім присутнім за роботу на суботнику та за допомогу громаді села. Більше 40 років кладовище не обнесене валом, тож його потрібно вкрай обнести, поставити ворота на кладовище та завезти піску для упорядкування могилок, а весь непотріб вивезти з кладовища, аже влада не бажає вирішувати ці питання. Я запевнив, що всі звернення будуть направленні до відповідних органів.

Тільки тоді можна заставити працювати владу, коли дружна громада. Тоді прозоро працює влада і працює на громаду, а не «кришує» одну «особу», і всі соціальні кошти, що повинні йти на благоустрій села, йдуть на приватну особу.

Д. Дубницький, голова правління

LIVE OFFLINE
track image
Loading...