«План призовників складає 25 чоловік…»

«План призовників складає 25 чоловік…»

«План призовників складає 25 чоловік…»

Поділитися новиною

«План призовників складає 25 чоловік…»Про це 19 квітня на апаратній нараді повідомила Світлана Бутенко (головний спеціаліст командування райвійськкомату). Із її слів, із метою якісної організації призову та підвищення рівня військово-патріотичного виховання допризовної молоді у районі було проведено ряд заходів. Одним словом, іде посилена робота з агітації до служби у ЗСУ.

Зробили перевірку Великобудищанської сільської ради

Фінансовим управлінням РДА була проведена перевірка бухгалтерських документів, а загальним відділом апарату – перевірка з основних питань, із якими зверталися жителі села, це: виділення земельних ділянок, оформлення субсидій, надання матеріальної допомоги та забезпечення мешканців житлом.

Пільгові перевезення діють

Учасникам бойових дій та інвалідам усіх категорій пільгові перевезення здійснювалися кожного дня протягом першого кварталу цього року. На 1 квітня залишилися кошти в сумі 41 тис. 649 грн, це кошти міської ради, які будуть використовуватися на приміський маршрут Гадяч – Малі Будища, оскільки цим маршрутом користується більшість мешканців міста. На сьогоднішній день договір на пільгові перевезення не укладений по сільських радах: Сергіївська, Ручківська та Біленченківська.

Складаються протоколи за порушення правил пожежної безпеки

Ігор Моргун (виконувач обов’язків начальника РС ГУ ДСНС) повідомив, що у порівнянні з минулим роком кількість пожеж у районі збільшилася. Основними причинами пожеж на даний час є необережне поводження з вогнем. Жителі міста ігнорують усі попередження щодо необережного поводження зі спалюванням сміття та листя. Сподіваємось, що складання протоколів подіє на жителів міста і району, а сума коштів, отриманих за штрафи, поповнить бюджет.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...