За чисте довкілля

Поділитися новиною

Разом зможемо все

У рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на території Веприцької сільської ради триває двомісячник благоустрою та озеленення. 8 квітня провели суботник.

У рамках цієї акції всі колективи, органи місцевого самоврядування, підприємці взяли участь у суботнику та дружно всі разом наводили порядок.

Дуже активними були учнівський та педагогічний колектив Веприцького ПАЛ, зроблено чималий обсяг роботи, хлопці добре потрудилися, за що отримали смаколики.

Також не відставав педагогічний і учнівський колектив Веприцької ЗОШ. Навели красу на своїй території та в Центральному парку села. Навіть найменші жителі села брали участь в акції, приємно, що змалечку дітки привчаються до праці та чистоти. У подальшому планується посадка саджанців берізок, ялинок, декоративних кущів. Вдячні всім і кожному, хто брав участь в акції. Разом ми зможемо все.

 

Робимо добру справу

Весна – це пора, коли пробуджується і відроджується природа. Після зимового періоду настала необхідність навести порядок у рідному місті. Тому, підтримуючи Всеукраїнську традицію, у рамках щорічної акції «Місячник благоустрою» колектив працівників Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки привів до належного естетичного та санітарного стану узбіччя у напрямку міста Ромни. Тільки спільними зусиллями можна зробити наше місто Гадяч чистим, безпечним і комфортним!

 

Гуртом робота не тяжка   

Саме так вирішили підварчани і 9 квітня разом вийшли на суботник. Прибирали горе-ярок, що сполучає вулицю Тітова із мікрорайоном. Чимало зусиль довелося витратити, щоб прибрати ті гори сміття, які там збиралися роками. Але гуртом усе вдалося. Відтепер людям повинно бути соромно виносити туди сміття.

Після спільної праці усіх учасників прибирання чекала смачна польова каша. 

А до тих, хто вже звик викидати сміттєві пакунки із дворів, які поряд із ярком, у гості із штрафом збираються вуличні голови і представники поліції.

Оксана Кириченко

 

Створимо оглядовий майданчик!

Минулої суботи цінителі чистого довкілля ініціювали прибирання на Замковій горі.

Команда «ГАДЯЧ ДРУЖНІЙ» спільно з місцевими мешканцями почали наводити там лад. У майбутньому гору планують перетворити на улюблене місце відпочинку місцян – перший оглядовий майданчик у Гадячі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...