«Доручення направлене, але не виконане…»

gadjach
Поділитися новиною

Так підсумувала свій виступ на останній апаратній нараді в РДА Тетяна Ботінок (нач. загального відділу апарату РДА). З її слів, квітень тільки почався, а вже 5 доручень голови РДА залишаються невиконаними. Не допомогло навіть встановлення Інтернету в кожну сільську раду. Чому ігнорують виконання доручень. сільські голови пояснити не змогли.

18 осіб із 21, які доведені планом, погодились підписати контракт на службу у ЗСУ.

Тому зараз ведеться посилена робота з агітації до служби у ЗСУ. Сільські голови шукають охочих служити: організовують зустрічі по селах, показують усі позитивні сторони служби. Але все ж їх агітроботу вважають недостатньою – люди неохоче йдуть на контракт через страх потрапити до АТО.

Тільки-но весняне сонечко підсушило землю, дбайливі господарі почали безжально випалювати минулорічне листя і сміття. Воно то й зрозуміло, наводять порядки. Але ж не слід забувати про шкідливість диму для організму людини. Можливо, не усі знають і про відповідальність за спалення сміття. Безкарністю, а значить вседозволеністю керуються жителі міста та району, ігноруючи попередження та заборони. Сподіваємось, цього року адмінкомісія працюватиме результативніше, а сума коштів, отриманих від оштрафованих за спалення сміття та листя, поповнить бюджет! 

Одягайтесь тепліше, бо вже із найближчого понеділка усі заклади соціальної сфери району (школи, дитсадки, держустанови) будуть відключені від опалення. Про це повідомив заступник голови РДА Сергій Бондаренко. Температурний режим тримається вище 8-ми градусів протягом кількох днів поспіль, тож, можливо, опалювальний сезон закінчується.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...