«Я не вважаю себе героєм!»

Вручення медалі Григорію Корнішку підполковником Миколою Овчаренком

Вручення медалі Григорію Корнішку підполковником Миколою Овчаренком

Поділитися новиною

Вручення медалі Григорію Корнішку підполковником Миколою Овчаренком25 березня у приміщенні Гадяцького РВК медаллю «Захисник Вітчизни» був нагороджений житель с. Красна Лука Григорій Корнішко.

До війни Григорій Корнішко працював у газовій котельні. 2 жовтня 2014 року пішов захищати Батьківщину. Службу проходив у 93-ій бригаді.

Отримав поранення під час бойових дій у районі Донецького аеропорту. Навіть отримавши високу державну нагороду, Григорій скромно промовив: «Я не вважаю себе героєм».

До речі, 22 березня в м. Київ старшому лейтенанту Олегу Миколайовичу Кавуну вручили медаль «За оборону Донецького аеропорту».

Члени ГО «Братерство учасників АТО Полтавщини» передали місцевому історико-краєзнавчому музею із зони АТО нові експонати: залишки від мін та снарядів, якими стріляли по захисниках та мирних жителях Сходу, відпрацьовані гільзи від набоїв та залишки турів (протитанкова керована ракета), рештки боєприпасів. Ці експонати стануть доповненням виставки, яка розповідає про страшні події в Донбасі, про патріотів, які поклали свої голови, захищаючи свободу і гідність, за наше майбутнє.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...