Увага! У гадячі невідомий чоловік напав на неповнолітню

Увага! У гадячі невідомий чоловік напав на неповнолітню

Увага! У гадячі невідомий чоловік напав на неповнолітню

Поділитися новиною

Увага! У гадячі невідомий чоловік напав на неповнолітню21 березня 2016 року до поліції надійшло повідомлення від жителя м. Гадяч про те, що в цей день близько 20.20 в м. Гадячі, по вул. Кіндратенка, невідомий чоловік здійснив напад на його неповнолітню доньку, яка поверталася від репетитора, та із застосування предмету, схожого на ніж, заволодів рюкзаком з документами та грошима.

Під час нападу зловмисник, використовуючи жіночі хустки, намагався зав’язати руки та затулити рота потерпілій. Рюкзак з документами правоохоронці знайшли неподалік місця події.  По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 ККУ (Розбій).

Співробітники поліції проводять пошукові заходи по встановленню та затриманню особи нападника.

ПРИКМЕТИ ЗЛОВМИСНИКА : зріст 170-175 см., худорлявої статури. Був одягнений в сіру коротку куртку з капюшоном, штани чорного кольору, чорні перчатки (робочі).

Правоохоронці звертаються до всіх громадян допомогти встановити особу нападника. Якщо ви володієте будь-якою інформацією по даному факту просимо терміново повідомити її за телефонами 102, 2-28-00 або 099-360-03-66.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...