Гадяцькі правоохоронці затримали особу, яка скоїла крадіжку газоконденсату

Поділитися новиною

У ході проведення нічного патрулювання працівниками кримінальної поліції поблизу одного із сіл Гадяцького району було зупинено легковий автомобіль під керуванням  33-річного місцевого мешканця. У ході огляду транспортного засобу правоохоронці виявили в салоні 88  пластикових пляшок, заповнених рідиною, зовні схожою на газоконденсат.

Як пояснила заступник начальника Гадяцького відділу поліції – начальник слідчого відділу Вікторія Авдєєнко, «чоловік викрав газоконденсат з  цеху де він працює. І на сьогоднішній день по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка), санкція, якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років».

І.І. Ященко, ст. інспектор Гадяцького ВП ГУНП в Полтавській області, капітан поліції

1 коментар до “Гадяцькі правоохоронці затримали особу, яка скоїла крадіжку газоконденсату

  1. К Вам на сайт, когда не зайдешь, так постоянно криминальная хроника http://s-url.in/NxIPp, такая печаль что не передать…

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...