Жінка викрала у своєї подруги золотий виріб

Жінка викрала у своєї подруги золотий виріб

Жінка викрала у своєї подруги золотий виріб

Поділитися новиною

Жінка викрала у своєї подруги золотий вирібДо чергової частини Гадяцького відділу поліції ГУНП у Полтавській області надійшла письмова заява від жительки міста Гадяч про те, що в кінці лютого поточного року невідома особа здійснила крадіжку золотої обручки з її будинку.

У ході проведення ряду заходів працівниками кримінальної поліції було встановлено особу, яка вчинила вищевказаний злочин.

Крадійкою виявилась 41-річна місцева мешканка, яка раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла. Зі слів начальника кримінальної поліції Романа Світельського, «зловмисниця була подругою потерпілої і тому знала, де та зберігає свої коштовні речі.  Перебуваючи в гостях у заявниці, вона скористалася її відсутністю в кімнаті і поцупила золоту обручку, а потім, не довго думаючи, здала річ до місцевого ломбарду».

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка), санкція, якої передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Гадяцький відділ поліції ГУНП в Полтавській обл.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...