Базар розбирають по цеглині

Базар розбирають по цеглині

Базар розбирають по цеглині

Поділитися новиною

Базар розбирають по цеглиніУ вівторок уранці до редакції зателефонувала гадячанка: 

«Йдемо із чоловіком через великий базар, а там якісь люди знову розбирають прилавки. Розбивають цеглу, на причіп складають і вивозять. Ми до них підійшли, почали розпитувати, хто вони і що там роблять. А вони кажуть: «Ну, розбираємо, ну і що? Скоро цього базару все одно не буде!»

Про великий базар ходять плітки вже давно. Розбирати прилавки почали ще восени минулого року. Тоді все списали на продавців із молочного павільйону, мовляв, постійно скаржаться на протяги із вікон. Саме тією цеглою із прилавків і почали закладати вікна, щоб молочникам не дуло.

Аж ось знову хтось розтягує прилавки. Отримавши сигнал, ми вирішили навідатись на місце пригоди. Відразу побачили залишені інструменти біля прилавків. Автомобіль, на якому перевозили «викрадену» цеглу, від’їхав недалеко – стоїть біля входу у молочний павільйон. Із причепу троє переносять цеглу.

Факт крадіжки не підтвердився – прилавки розбирали працівники ринку. Кажуть, що кожного дня, прийшовши на роботу, бачать розбиті вікна та зруйновані прилавки.  Тому й вирішили, поки не розікрали залишки цегли, закласти нею розбиті вікна у молочному павільйоні.  

А те, що останнім часом ринок опустів, видно особливо у неділю. Кількість продавців постійно зменшується, а ті, що ще лишились вірними старому доброму ринку, уже не вирізняються своїм крамом. Та й, чесно кажучи, лишилось мало людей, які нині відвідують ринок, адже усі потрібні речі сьогодні можна вільно придбати у супермаркеті або ж магазинчику. Безвихідна ситуація, чи не так? Хоч ринок і занепадає, а прилавків усе одно жаль.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...