Наші волонтери

Наші волонтери

Наші волонтери

Поділитися новиною

Наші волонтериІз 28 лютого по 1 березня відбулася  чергова поїздка волонтерів (О. Сиваш та С. Терещенко) до Артемівська, Соледара, Костянтинівки, Авдіївки, Тоненького, Зайцевого, Пісок, Вирівки.  Найголовнішим вантажем цього разу були запчастини до автомобілів, які замовляли наші земляки, а також посилки від рідних та продукти харчування.

Загалом доставлено: картопля – 450 кг, крупи – 26 уп., макаронні вироби – 24 уп., консерви – 8, консервація та домашні заготовки – 268 банок, носки в’яз. – 4, носки махрові – 13, рукавиці – 11, устілки – 5 пар, штани теплі – 10, шапки – 5, светри – 11, мило – 10, морква – 20 кг, буряки столові – 20 кг.

Окрема подяка від воїнів за смачні пиріжки жителькам Гадяча Олі Бєлих та Наталії Яловій, а також жіночому батальйону із с. Максимівка (Римарівська сільська рада). Вони приготували 8 ящиків пиріжків та домашньої випічки (дівчата, на фото ваші вироби та задоволені обличчя солдат. Дякуємо за ваші невтомні руки!).

Для поїздки в зону АТО міський голова В. Нестеренко виділив 40 літрів пального.

У важких умовах перебувають наші захисники, та оптимізму їм не позичати – вони обороняють своїх рідних! Вони знаходяться там, щоб ворог не топтав українську землю! І вірять у перемогу України! Ми ж зобов’язані їх підтримати. Хто словом, хто ділом. Кожен може внести свій вклад у перемогу над агресором. УСІ РАЗОМ МИ – СИЛА. Приєднуйтеся!

ГО «Єдиний волонтерський центр»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...