Блаблакар – вигідно чи небезпечно?

Блаблакар – вигідно чи небезпечно?

Блаблакар – вигідно чи небезпечно?

Поділитися новиною

Блаблакар – вигідно чи небезпечно? У наш кризовий час широкої популярності набув сервіс Blablacar: машина «у складчину» – пошук пасажирів в Інтернет-мережі, щоб розділити витрати на паливо і поспілкуватися в дорозі з цікавими людьми. Самі не користувалися, але знайомі їздили, кажуть, донедавна був найдешевшим варіантом пересування.

Але, як завжди, у бочці меду буде й ложка дьогтю. «Найдешевшим» його можна було назвати, поки ним не почали користуватись нелегальні перевізники.

Так же вигідніше – не потрібно витрачатись на ліцензію, рекламу свого бізнесу, вишукувати пасажирів. Серед подібних нелегалів  помітили і кількох місцевих. Беруть обманом: на сайті ставлять приємну ціну, а на ділі деруть більше, аніж прості автобуси. Та й ризик потрапити на недосвідченого водія чималий.  

Плюси сервісу:

– можна вибрати водія і його автомобіль;

– нові знайомства;

– машиною їхати однозначно зручніше, ніж в автобусах або маршрутках.

Мінуси теж є:

– поїздка може виявитись не дуже зручною;

– сайтом користуєшся на свій страх і ризик, бо шахраїв вистачає; 

– не завжди знаєш, де тебе висадять.

Тож, шановні, вирішуйте самі, що вам важливіше – вигода чи власна безпека.

Оксана Кириченко

3 коментарі до “Блаблакар – вигідно чи небезпечно?

  1. Заказна стаття від Клітинського,Головіна і т.тд.

  2. Пару раз пользовался. Были случаи обмана. Написано- цена за человека 200 грн, перезваниваешь, договариваешся, а водитель говорит, мол сайт не правильно считает, поездка с человека 800 грн.
    Для Гадячан удобно разве чтобы поехать в Полтаву и может повезти выгодно поехать в Киев.

  3. Бла бла кар – сервис который активно вошёл в Украину, изначально выглядел как транспортное решение для активных людей мечтающих о свободе передвижения в разных направлениях за разумную цену НО НЕ ВСЁ ОНО ТАК! идея хорошая, но модераторы Гав,,Но! Постояные глюки сайта мешают пассажиру вовремя найти попутную машину! водителей по необъяснимым причинам выбрасывают из сайта, даже во время поездки. Поездки водителей не всегда участвуют в поиске! Водители жалуются что категорически запрещается использовать автомобили типа ОПЕЛЬ ВИВАРО. или МУЛЬТИВАН. а что они не люди? В Украине 30% легкового автотранспорта это микроавтобусы!!! или комфорт у них хуже? Может они зарабатывают? Возможно! НО НЕ ВСЕ!!!! попробуй заработай- тут бы хоть топливо как-то “отбить”. Модераторы блокируют аккаунт не объясняя причин! На дальняк не поедешь, заподозрят что водитель зарабатывает. мешают людям путешествовать! Бла бла кар САЙТ-РАЗОЧАРОВАНИЕ!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...