Відповідь О.М. Кавуна на статтю в «БМ» від 11 лютого цього року

Відповідь О.М. Кавуна на статтю в «БМ» від 11 лютого цього року

Відповідь О.М. Кавуна на статтю в «БМ» від 11 лютого цього року

Поділитися новиною

Відповідь О.М. Кавуна на статтю в «БМ» від 11 лютого цього рокуРеакція на публікацію

Я вважаю, що Олександра Товстого ввели в оману, що стаття написана не ним та не журналістами його видання. Думаю, що написане просто вимусили розмістити, навіть не давши провести журналістське розслідування. Можливо, це був шалений адміністративний тиск.

Чесно кажучи, повністю не розумію, з якого вектору впливу, так як тиск іде й на мене та мою новостворену опозиційну команду в Гадяцькому р-ні.

Розумію, що згідно сучасних політичних технологій із лідера, який виступає опозиційно, дуже вигідно зробити злочинця, щоб поставити його в одну лінію з тими, кого він, м’яко кажучи, критикує та примушує працювати. Інколи цей інформаційний викид спрацьовує.

Але в даному випадку знову все пішло не так.

Проти мене особисто не подала заяви жодна порядна людина та громадяни, які в мене працюють. Кримінальна справа проти мене не відкрита протягом 10 днів згідно чинного законодавства.

До написання статті журналісти видання, як я розумію, не змогли мені навіть зателефонувати, щоб об’єктивно вивчити викладене питання.

Наприклад, я не зміг пояснити, що маю нові договори на оренду водойми в с. Остапівка, складені в 2010 році на період до 2030 року, що орендна плата платиться (остання сплата 17.02.2016 в сумі 8,264 грн на рахунки Остапівської та Комишнянської с/рад).

«Рабом» я ніколи жодного свого працівника не називав, навіть у стомленому стані та на емоціях. Хоча, буває, іноді і застосовую нецензурну лексику. Нерви не на місці.

За всі автомобілі, придбані мною, сплачувались кошти. Можливо, не всі транспортні засоби отримали страховий поліс, не були своєчасно поставлені на облік або самостійно переобладнані. Чесно кажучи, у цих темпах життя, постійних поїздках та відрядженнях не встиг на облік в БТІ навіть будинки для рибалок поставити.

Хочу добавити, що 04.02.2016 р. (день виявлення правопорушення) на території Остапівської с/ради постійно чергувало авто Гадяцького держлісгоспу «Нива – Шевроле» зеленого кольору, номер 46-46. Бачили його в селі і до цього. Але не придали цьому уваги.

Думаю, що і вінницькі номера на авто, яке просто стояло біля двору, не будучи під охороною, – їхня робота.

Життя коротке. Треба займатися справами, а не вести інформаційні війни. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...