«Сумнівні» автомобілі

«Сумнівні» автомобілі

«Сумнівні» автомобілі

Поділитися новиною

«Сумнівні» автомобіліУвага,водії!

Від початку року працівниками територіальних сервісних центрів МВС у Полтавській області при взаємодії з підрозділом експертної служби МВС було виявлено 5 транспортних засобів, агрегати яких змінено чи підроблено і 3, що перебували в розшуку на території України.

За минулий тиждень було зафіксовано такі випадки: 6 лютого 2016 року в ТСЦ 5341 РСЦ МВС у Полтавській області при знятті з обліку автомобіля Toyota Prado під час перевірки даних по електронній базі НАІС було виявлено, що згаданий автомобіль значиться у розшуку, як викрадений в Донецькій області 2.01.2015 року.

9 лютого 2016 року в області виявлено два «сумнівних» автомобілі. У ТСЦ № 5346 РСЦ МВС у Полтавській області звернувся житель м. Харків із приводу перереєстрації придбаного ним автомобіля Dacia Logan. У ході огляду транспортного засобу співробітниками центру та перевірки поданих на реєстрацію документів, згідно наявних пошукових баз НАІС, було встановлено, що вказаний автомобіль перебуває в розшуку, оголошеному Харківським ВП ГУНП у Харківській області.

Того ж дня у місті Кременчук на майданчику ТСЦ № 5342 фахівцем експертної служби під час огляду автомобіля ВАЗ-21093, 1991 року випуску, виявлено явні ознаки підробки номерного позначення кузова даного автомобіля.

Як повідомляють працівники ТСЦ № 5342 м. Кременчук, 13 лютого при огляді автомобіля ВАЗ-2103, 1980 року випуску, фахівцем експертної служби МВС були виявлені чіткі ознаки зовнішнього втручання у номерне позначення кузова.

У всіх вищезазначених випадках автомобілі та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів передані до відділів поліції ГУ НП у Полтавській області для подальшої перевірки.

Шановні автовласники! Для того, щоб радість від покупки транспортного засобу не зіпсував гіркий присмак розпачу й відчаю, відповідально підходьте до укладання договорів купівлі-продажу і перевіряйте транспортні засоби на предмет відсутності ознак, що тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

О. Тихенко, територіальний сервісний центр № 5345 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...