У Гадячі затримали Інтернет-шахрая

У Гадячі затримали Інтернет-шахрая

У Гадячі затримали Інтернет-шахрая

Поділитися новиною

У Гадячі затримали Інтернет-шахраяДнями співробітники кримінальної поліції Гадяцького відділу викрили та затримали шахрая, який ошукував людей через Інтернет. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

«Шахраєм виявився 30-річний мешканець міста Гадяч, – коментує Вікторія Авдєєнко, начальник слідчого відділу.

– Чоловік розміщував на сайтах безкоштовних оголошень інформацію про продаж електроінструментів за ціною, суттєво нижчою за ринкову. Щоб завоювати довіру клієнтів, зловмисник надавав номер свого мобільного, вів активну переписку з людьми, які звертались до нього за консультацією, виставляв детальні фото товару. Умовою продажу товару була передоплата. Однак, коли зловмисник отримував гроші, припиняв спілкування з покупцями, не виконавши свою частину зобов’язання».

Завдяки своєчасному зверненню потерпілих до поліції оперативникам вдалося викрити зловмисника.

По виявленим фактам відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Слідчим відділу поліції зловмиснику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Максимальне покарання, передбачене цією частиною статті, передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...