Затримали особу, що скоїла крадіжки з гаражів

:)

:)

Поділитися новиною

:)До Гадяцького відділу поліції ГУНП у Полтавській області один за одним почали звертатися місцеві мешканці з повідомленнями про крадіжки з гаражних приміщень.

У ході проведення ряду оперативно-пошукових заходів інспекторами поліції було встановлено особу, яка скоїла дані злочини. Як повідомив перший заступник начальника відділу поліції В. Огризько, «зловмисником виявився 33-річний мешканець Гадяча, який уже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

Нині встановлено його причетність до скоєння щонайменше трьох таких крадіжок. Блукаючи вулицями міста, зловмисник заходив до господарств громадян і з гаражних приміщень та погребів скоював крадіжки». Затримати чоловіка вдалося після скоєння чергової крадіжки. Цього разу зловмисник проник до чужого погреба. Викрадені продукти склав у мішок, навантажив на дитячі санки і повіз додому. По слідах правоохоронці і прийшли до будинку, де він проживав.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження з правовою кваліфікацією за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...