Обираємо майбутню професію!

Обираємо майбутню професію!

Обираємо майбутню професію!

Поділитися новиною

Обираємо майбутню професію!У непросте сьогодення в суспільстві надзвичайно актуальним є питання виховання підростаючого покоління. Багато проблем сучасності торкається недосвідченої юної зміни: наркотики, насилля, безробіття. Тому так важливо допомогти молодій людині на початку самостійного життєвого шляху знайти своє місце в житті, а саме обрати професію!

Хочемо звернути увагу випускників шкіл міста та району на можливість отримати освіту у вищих навчальних закладах ДСНС України, зокрема, у Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків) та Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси), які готують спеціалістів з пожежної безпеки. Також проводить набір на навчання Ліцей цивільного захисту Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), що надає повну загальну середню освіту та допрофесійну підготовку (після 9 класу).

Підрозділом ДПРЧ-6 ГУ ДСНС України у Полтавській області (м. Гадяч) розпочато відбір кандидатів на безкоштовне навчання у вищезазначені навчальні заклади. Під час навчання курсанти перебувають на повному державному утриманні; до їх послуг комп‘ютерні класи та лабораторії, навчальний полігон, культурно-естетичний центр, спортивні комплекси, тренажерні зали. А батькам, напевне, буде спокійніше, що їх діти цілодобово перебувають під наглядом офіцерів-вихователів, мають організоване дозвілля, контролюється їх поведінка і в час поза навчанням.

Випускникам присвоюється спеціальне звання лейтенант служби цивільного захисту і 100% забезпечуються працевлаштуванням. На безкоштовне навчання мають право лише ті особи, які отримають направлення. Вимоги до кандидатів на навчання: юнаки віком від 17 (станом на 1.12.2016 року) до 25 років, фізично загартовані, які мають відмінний стан здоров’я, успішні в навчанні, цілеспрямовані. Звертайтеся за адресою: м. Гадяч, пл. Соборна, 4. Тел. 3-28-36, 2-16-01.

Використайте свій шанс на престижне навчання!

В. Губський, начальник Гадяцького районного сектору ДСНС України у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...