Сервіс «по-гадяцьки». Продовження

Сервіс «по-гадяцьки». Продовження

Сервіс «по-гадяцьки». Продовження

Поділитися новиною

Сервіс «по-гадяцьки». ПродовженняПро наш, м’яко кажучи, особливий  сервіс знають скрізь – і жителі району, які неодноразово скаржились на придбаний неякісний товар, і гості нашої «столиці», кому волею випадку доводилось хоча б одного разу купувати продукти у місцевих магазинах. Та й ми на сторінках тижневика, обговорюючи проблеми місцевих точок продажу продуктів харчування, називали проблемою №1 саме прострочений товар.

І ось знову скарга – на сторінку тижневика «ВКонтакті» звернулася гадячанка:

«Тема для вечері!

Сьогодні придбала в магазині заморожену рибу. Замість того, щоб приготувати та повечеряти, я змушена була повернути її У магазин. Після розморожування вона виявилася абсолютно непридатною для споживання. уся РОЗПАДАЛАСЯ! Рибу забрали назад (там і без пояснень було видно, що вона зіпсована), однак мені повернули трішки меншу суму! Це пояснили і не дуже ввічливо тим, що вона вже розморожена і її фактична вага уже менша! Жах! Я тепер цей магазин стороною обходитиму! Мені пообіцяли прибрати з продажу всю ту партію! Завтра зайду подивитися.

Шановні продавці та власники продуктових магазинів! Цінуйте своїх покупців, не треба травити їх неякісним товаром! Краще їжте його самі!»

І це тільки один випадок, який задокументовано. Жінка навіть у «Книгу скарг» написала відгук. А скільки подібних випадків залишилось без уваги? Мало хто із продавчинь на питання: «Чи свіжа у вас рибка?» відповість «ні». Як би це не здавалося дивним, у наших магазинах можна придбати і закам’яніле печиво, і цукерки із «черв’ячками», і хлібець із сюрпризами. І, як не прикро, із року в рік ситуація не покращується. Можливо, самі власники магазинів і не винні у якості товару. Та все ж хотілося, щоб більше уваги приділяли терміну придатності товарів. Бо поганої слави нажити легко.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...