Про людей хороших

«Напишіть – хай їм стидно буде!»

«Напишіть – хай їм стидно буде!»

Поділитися новиною

Про людей хорошихУ цей нестабільний у соціальній та економічній сфері час простому люду виживати дуже важко без підтримки один одного. Хороші вчинки й відданість своїй справі допомагають народу не падати духом і жити життям, сповненим надій на краще.

Я хочу коротенько розповісти про людей, які не забувають про інших і чесно працюють на благо української нації.

Проживаю у селі М. Будища вже 36 років. Сюди цивілізація доходить дуже пізно, хоча село  поряд із райцентром. Мені багато разів доводилося викликати аварійну службу Гадяцької філії «Полтаваобленерго». Тому хочу віддати належне керівнику О.М. Богатому за тактовність, чуйність у ставленні до проблем громадян-абонентів. Олександр Михайлович уважно вислухає усіх, хто до нього звертається із своїми бідами в електропостачанні, дасть кваліфіковану пораду, а також направить досвідченого спеціаліста для усунення неполадок в електросистемі на лінії. Хочу відзначити достойну працю електромонтера В’ячеслава Бенди. Це фахівець своєї справи, ввічливий, знаючий спеціаліст.

Наше село віддалене від сільської ради, яка знаходиться у Сарах. Але такі люди, як голова с/р О.Ф. Виноградов та депутат с/р м. Будищ Т.С. Свістельнік завжди на посту невідкладних та добрих справ у житті села. 8 січня я звернулася до депутата у питанні допомоги прочищення доріг по селу. Тетяна Сергіївна  зателефонувала голові с/р, і він направив трактор. До пізньої ночі Тетяна Сергіївна контролювала розчищення. Прочистили усе село, навіть провулки. Це взагалі жінка, яка не шкодує ні часу, ні здоров’я і з великим ентузіазмом працює для людей, вона справжній лідер громади.

А ще є у нашому селі клуб. Завідує ним Н.М. Сидоренко. У цій людині стільки енергії, завзяття і організаційних здібностей, що її працею захоплюються односельці. Надія Михайлівна проводить змістовні вечори відпочинку, запрошує аматорів художньої самодіяльності з усього району. Організовує жителів села «від мала до велика» брати участь у художній самодіяльності. Не забуває і про воїнів АТО, де й мій син Владислав знаходиться на сьогоднішній день. Завжди згадає добрим словом на всіх міроприємствах, які проходять у клубі. Як приємно матері знати, що її сина не забувають.

Якщо є такі люди у  нашій країні, про яких я згадала, то Україна переживе всі незгоди, вистоїть у війні, підніме економічний і соціальний рівень і буде достойно процвітати. Я пишаюся такими людьми!

З повагою Любов Стасовська, пенсіонерка, ветеран праці

LIVE OFFLINE
track image
Loading...