Звернення до працівників служби таксі

Звернення співробітників Гадяцького відділу поліції до працівників служби таксі

Звернення співробітників Гадяцького відділу поліції до працівників служби таксі

Поділитися новиною

Звернення співробітників Гадяцького відділу поліції до працівників служби таксіЗвернення співробітників Гадяцького відділу поліції до працівників служби таксі

Правоохоронці неодноразово уже попереджали населення про випадки шахрайств, що вчиняються на території району. Проте ще залишаються люди, які дають себе ошукати та перераховують свої гроші злочинцям.

До відділу поліції й надалі продовжують звертатися громадяни щодо надходження дзвінків на їх мобільні телефони вночі від шахраїв, які представляються правоохоронцями або учасниками ДТП чи інших подій, та просять перерахувати гроші на рахунки за непритягнення до відповідальності або вирішення іншої «проблеми» доньки чи сина. І кошти, які вимагають зловмисники, у більшості випадків доправляють шахраям саме співробітники служби ТАКСІ.  У зв’язку з цим звертаємось до таксистів із проханням: перед тим, як виконувати послугу по перевезенні грошових коштів, запитувати у особи, що їх передає, чи не надходили їм телефонні дзвінки, подібні вищевказаним. І попереджаємо, що в разі встановлення факту допомоги шахраям у здійсненні протизаконних діянь співробітники ТАКСІ також будуть відповідати перед законом.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...