Сало – ефективний засіб від безлічі хвороб

Сало – ефективний засіб від безлічі хвороб

Сало – ефективний засіб від безлічі хвороб

Поділитися новиною

Сало – ефективний засіб від безлічі хворобМає те, чого немає в інших жирах

Користь сала визначається унікальним поєднанням цінних складових. Перш за все, арахідоновою поліненасиченою кислотою, якої немає в рослинних оліях. У салі також є ліноленова, пальмітинова, лінолева, олеїнова жирні кислоти, вітаміни A, Е, D й каротин.

Усі ці речовини благотворно впливають на всю серцево-судинну систему й особливо на печінку. Структура жирних кислот, які містяться в салі, максимально підходить людині: вона така ж, як і в маслиновій олії.

Звичайно, усі ці властивості поширюються лише на свіже сало, яке не містить токсичних продуктів, на відміну від смаженого. Свиняче сало допомагає виводити із організму токсичні, радіоактивні та канцерогенні речовини. Це натуральний, не оброблений хімією продукт.

 

Протиінфарктна «казкова» суміш

Жовч потрібна людині для розщеплення жирів, а сало має виражений і тривалий жовчогінний ефект. Часник володіє потужними протипаразитарною, противірусною та протираковою, а також жовчогінною властивостями.

І найголовніше – поєднання часнику й сала очищає навіть коронарні судини серця.

Це доведений факт: у невеликих кількостях свіже сало і часник працюють як протиінфарктні ліки. Відновлюється інтима (внутрішня оболонка судин), зникають атеросклеротичні бляшки. Відбувається омолодження всього організму.

І ще один парадокс цієї «казкової» суміші: у невеликих дозах сало з часником є прекрасним засобом для схуднення. Клин клином вибивають – запускається механізм розчинення жирів.

У салі багато арахідонової кислоти, а вона є основою в обміні холестерину.

Із холестерину синтезуються наші гормони, а це означає бадьорість і довголіття, профілактику болісного клімаксу та імпотенції.

І в салі, і в часнику багато селену. Він потрібен для відновлення сили людей, котрі займаються важкою фізичною працею, а також виснажених хворобою.

 

Готуємо «ліки»

Знадобиться свіже сало – 500 г, часник – півсклянки (100-120 г), корінь петрушки – 200 г. Перекрутити все разом через млинок для м’яса двічі. Перемішати гарненько і зберігати в холодильнику.

Приймати по чайній ложці із чорним хлібом уранці натщесерце. Повільно пережувати і лягти подрімати на правий бік на 20-30 хвилин. Жовч, яка накопичилася за ніч, спокійно піде і простимулює товсту кишку, нормалізуючи випорожнення.

Після туалету – «радісна» зарядка під легку музику, а вже потім заслужений сніданок.

У складних випадках, коли є жовчнокам’яна хвороба або жовч відходить надсилу, рекомендується приймати суміш двічі на день: уранці й на ніч, за півгодини до сну. Перед прийомом можна випити м’ятний чай або но-шпу, щоб зняти спазм жовчних проток.

Зовнішньо сало полегшує лікування в разі потертостей, фурункулів, артритів, артрозів, опіків, відморожень, маститу, екземи й ран. Допомагає позбутися п’яткової шпори і зубного болю.

«Академія здоров’я»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...