«Із 20 числа їдем, бабушка, за гроші!»

«Із 20 числа їдем, бабушка, за гроші!»

«Із 20 числа їдем, бабушка, за гроші!»

Поділитися новиною

«Із 20 числа їдем, бабушка, за гроші!»Пенсіонерам безкоштовно!

«Сідаю в автобус. Показую пенсійне, а він мені каже: «Із 20 числа їдем, бабушка, за гроші!» А чого ж за гроші? Раніше їздили один день безкоштовно. А із листопада ввели безкоштовний проїзд кожен день, крім вихідних. А от тепер опять шось крутять, кажуть – відмінили!»

Ця «новина» застала відвідувачку редакції на приміському маршруті Гадяч – Малі Будища, але подібні скарги ми чули і від пасажирів плішивецького та римарівського автобусів. Чому ж проїзд став знову платним, ми поцікавились в Управлінні праці та соціального захисту населення. Там нам пояснили, що цього просто не повинно бути. Як повідомляє начальник Гадяцького АТП Григорій Куць, до кінця 2015 року пенсіонери можуть користуватися транспортом безкоштовно у робочі дні, платно – лише у вихідні. У 2016 платити за проїзд чи ні вирішать при формуванні нового бюджету.

Тож, шановні водії автобусів міжміського транспорту, не радимо продовжувати вигадувати байку «про закінчення лімітів на перевезення пенсіонерів». Офіційна інформація гласить: безкоштовне перевезення до кінця року!

«БМ»

1 коментар до “«Із 20 числа їдем, бабушка, за гроші!»

  1. А я вважаю,що пенсіонери повинні платити за проїзд.Коли люди дійсно їдуть на роботу,але не можуть потрапити до автобуса через чималий натовп бабусь,яким чи то потрібно,чи ні до центра міста.Через отаких й страждають інші.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...