Робота волонтерів

Робота волонтерів

Робота волонтерів

Поділитися новиною

Робота волонтерів24 грудня 2015 року близько 22.30 у напрямку Донецької області (Артемівськ, Костянтинівка, Ясинувата, Желанне, Вірівка) відбули Іван Волощук та Віталій Сиваш – представники нашого Єдиного волонтерського центру. Тяжка дорога чекала на водіїв, вірніше її відсутність, та вантаж був доставлений.

До солдатів на передову прибули зібрані жителями Гадяцького району та небайдужими гадячанами теплі речі (валянки, ватяні штани, в’язані носки, шапки, маскхалати), домашні заготовки (консервація, сало, смалець), крупи, макаронні вироби, компоти, овочі, цибуля й часник, печиво і солодощі. Та найголовніше, що чекали солдати, – це дитячі листи та вітальні листівки. Дуже щиро воїни раділи привезеним дитячим листам. Вони з великою насолодою вчитувалися у кожне слово, швидко розбирали та спішили прочитати новорічні послання від маленьких земляків. Слова безмежної вдячності та вітання з наступаючими святами передавали наші захисники всім, хто пам’ятає про них та підтримує там, на передовій, далеко від своїх домівок. Вони кожної хвилини думають про мир для України і бажають його у новому році.

Робота волонтерів24 грудня 2015 року з передноворічними подарунками, зібраними небайдужими гадячанами, у зону АТО відбули і брати Кудінови, представники Єдиного волонтерського центру. Для Ігоря Кудінова це була п’ятнадцята поїздка власним транспортом. Подорож була в Соледар, Трьохізбенку, Новоайдар. Загалом було доставлено близько 1,7 тонни продуктів (консервації, домашніх заготовок, круп, макаронних виробів, цигарок, солодощів), теплі речі (валянки, бурки, в’язані носки, термобілизна, підшльомники, ватяні штани), а також листи та новорічні поздоровлення від дітей. Найбільш вдячні солдати були за листи, малюнки та солодощі, зібрані та передані діточками. Також вони дякували за вчасно доставлені теплі речі, бо із настанням холодів ремонт машин без таких речей неможливий. Слова вдячності всім гадячанам та жителям району, які відгукнулися на акцію «Допоможи солдату», слова привітання з наступаючими святами передавали наші солдати. Тож ми уклінно передаємо їх вам: «РАЗОМ МИ – СИЛА! Україна переможе!»

Олена Буднік, представник Єдиного волонтерського центру

LIVE OFFLINE
track image
Loading...