Затримали чоловіка, який скоював квартирні крадіжки

Затримали чоловіка, який скоював квартирні крадіжки

Затримали чоловіка, який скоював квартирні крадіжки

Поділитися новиною

Затримали чоловіка, який скоював квартирні крадіжкиУ ході проведення оперативно-розшукових заходів інспекторами Гадяцького відділу поліції було затримано 31-річного чоловіка, якого запідозрили у вчиненні крадіжок із квартир та приватних будинків.

При подальшій перевірці правоохоронцями було встановлено, що даний громадянин – уродженець сусіднього району, але з січня місяця поточного року мешкає у місті Гадяч. Він уже відбував покарання за подібні злочини і лише нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

Та ставати на шлях виправлення чоловік і не збирався. Тому й вирішив заробляти на життя тим, що уміє найкраще – красти.

Зі слів підозрюваного, він завчасно не вибирав об’єкти посягання, а вночі, гуляючи вулицями міста, «навмання» вибирав приватні будинки і проникав у них через вікна, а також заходив у під’їзди будинків і перевіряв, чи замкнуті двері квартир. Якщо ні – заходив і там уже не гребував нічим. Не звертав зловмисник уваги і на те, що в деяких приміщеннях перебували господарі. До рук крадія потрапляли не тільки грошові кошти та вироби із золота, а й побутова техніка та продукти харчування. Як повідомила заступник начальника Гадяцького відділу поліції – начальник слідчого відділення Вікторія Авдєєнко, за попередньою інформацією вище вказана особа підозрюється у причетності до 20 таких крадіжок. По даних фактах відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наразі по декількох фактах зловмиснику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою, а поліцейські проводять перевірку причетності даної особи до вчинення інших злочинів на території району.

Гадяцький відділ Головного управління Національної поліції в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...