Установлено трьох осіб, що скоювали крадіжки з автомобілів

Установлено трьох осіб, що скоювали крадіжки з автомобілів

Установлено трьох осіб, що скоювали крадіжки з автомобілів

Поділитися новиною

Установлено трьох осіб, що скоювали крадіжки з автомобілівОперативними працівниками кримінальної поліції Гадяцького відділу Головного управління Національної поліції в Полтавській області спільно із працівниками Зінківського відділення поліції в результаті проведених оперативно-розшукових заходів було затримано групу осіб, які скоювали крадіжки з автотранспорту на території Гадяцького та Зіньківського районів. Ними виявилися троє мешканців міста Гадяч, один із яких неповнолітній, але вже притягався до кримінальної відповідальності.

Зі слів начальника Гадяцького відділу поліції Віталія Ботвини, лише на території Гадяцького району зловмисники проникли більше ніж до десяти автомобілів, звідки викрадали акумуляторні батареї, магнітоли та відеореєстратори, а потім усе це розпродували.

Після того, як хлопці «попрацювали» на рідній землі, вони перекинулися і на сусідній район. За попередньою інформацією, у Зіньківському районі вони проникли до шести автомобілів. Викрадені речі зловмисники зберігали в одному із гаражних приміщень міста Гадяч, де й були виявлені правоохоронцями. На разі по даних фактах відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 КК України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Гадяцький відділ Головного управління Національної поліції в Полтавській області 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...