Перший у номінації «Ганьба року»

Перший у номінації «Ганьба року»

Перший у номінації «Ганьба року»

Поділитися новиною

Перший у номінації «Ганьба року»Цьогоріч загальнонаціональна програма «Людина року» святкує своє 20-річчя. Як повідомляють організатори, спеціально до ювілею у конкурсі будуть представлені усі регіони, адже програма сприяє єднанню нації, розкриттю людського та інтелектуального потенціалу.

Нещодавно стало відомо, що серед претендентів на звання «Людина року» є і представник Гадяччини. Ця новини, звісно, потішила, поки ми не дізнались, хто ж саме.

А це такий собі Віктор Лисаченко – гендиректор найбільшого у області зарплатного боржника ЗАТ «Гадячсир».  Нашому здивуванню не було меж. Наскільки ж цинічною людиною потрібно бути, щоб при таких умовах номінуватись на «Менеджера року-2015»?

Нині підприємство залишається рекордсменом по невиплачених заробітних платах на Полтавщині – заборгували людям близько 9 мільйонів гривень (70% усіх непогашених боргів області). Скільки ще часу це питання так і стоятиме на місці, невідомо. А тим часом керівники товариства без жодних докорів сумління чекають всеукраїнського визнання. Соромно має бути!  

2 коментарі до “Перший у номінації «Ганьба року»

  1. А він при чому? Там дяченко з ПП КЕРУЮТЬ. А віктор лише для підпису

  2. [quote name=”bez@groshey.ru”]А він при чому? Там дяченко з ПП КЕРУЮТЬ. А віктор лише для підпису[/quote]
    Тим не менше, я думаю, він повинен знати що тут відбувається. Під невідомо чим ніхто свій підпис ставити не буде.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...