Гадячани знову перші!

Гадячани знову перші!

Гадячани знову перші!

Поділитися новиною

Гадячани знову перші!Продовжуючи ювілейний для Гадяцького училища культури рік творчими здобутками, студенти та викладачі спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» укотре підтвердили свій високий фаховий рівень.

28–30 жовтня у місті Ужгород відбулися три міжнародних мистецьких конкурси, на яких свій артистизм та уміння продемонстрували виконавці на різноманітних інструментах, вокалісти, хореографи. Результати виступів оцінювало компетентне журі.

ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс сучасної дитячо-юнацької творчості «Яскрава країна» Закарпаття-2015» гостинно зустрів студентку ІІІ курсу Людмилу Гажієнко (гітара). Людмила нагороджена дипломом дипломанта фестивалю. У номінації «Інструментальний жанр. Соло», молодіжна вікова категорія, свій артистизм продемонструвала Світозара Остиста (бандура), отримавши диплом лауреата І ступеню.

1 листопада у м. Києві на базі школи мистецтв ім. С. Турчака відбувся ХІХ Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Веселі канікули осені – 2015». Яскравим сольним виступом студентка Світозара Остиста виборола диплом лауреата І премії, а Людмила Гажієнко – диплом лауреата ІІ премії. Викладачів Л. Остапенко та А. Гоменко журі конкурсу відзначило дипломами «За багатогранну високопрофесійну педагогічну і творчу діяльність в галузі музичної освіти і виховання, знакове сприяння фаховому становленню і духовному збагаченню талановитих юних послідовників українського музичного мистецтва».

Викладачі та студенти спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» вдячні адміністрації училища та директору за підтримку у творчих пошуках та фаховому становленні.

Л. Остапенко, А. Гоменко, викладачі спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» .

LIVE OFFLINE
track image
Loading...