Незабутня мистецька подія

Незабутня мистецька подія

Незабутня мистецька подія

Поділитися новиною

Незабутня мистецька подіяЯскравим музичним калейдоскопом у кіноконцертному залі «Дружба» міста Гадяча було представлено концертну програму симфонічного оркестру Полтавського академічного музично-драматичного театру ім. М. Гоголя під орудою народного артиста України Віталія Скакуна. Концерт відбувся 6 листопада, у переддень Всеукраїнського дня  працівників культури та майстрів народного мистецтва – саме цьому святу і приурочувалася творча зустріч.

Більша частина переповненої зали – студенти, викладачі і працівники Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського. А концерт – то мистецький дарунок колективу училища від музикантів та управління культури Полтавської обласної державної адміністрації у рік 80-річчя від дня заснування цього шанованого навчального закладу та 60-річчя його перебування на Полтавщині, у Гадячі.

Не випадковим був приїзд до Гадяча саме Полтавського симфонічного оркестру, адже Віталій Скакун – випускник училища, тому це був також і його особистий дарунок своїй alma-mater. Концертна програма складалася з творів українських композиторів, класичної, романтичної музики, музики з відомих у всьому світі кінофільмів, оперет. Після виконання кожного твору у залі звучали вигуки «браво», артистам вручали квіти, а по завершенню концерту зал аплодував стоячи.

А. Насменчук, директор училища 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...