Проблему парковки буде вирішено

Проблему парковки буде вирішено

Проблему парковки буде вирішено

Поділитися новиною

Проблему парковки буде вирішеноОдною із серйозних проблем, які турбують автомобілістів, і не лише їх, є проблема парковок. Тема незаконних паркувань, аварійних ситуацій чи навіть аварій, із ними пов’язаних, і покарань за них у столиці нашої країни чи не щодня спливає у випусках телевізійних новин різних каналів.

Гадяч, звісно, не Київ, але і в нашому місті ця проблема є. Неодноразово піднімалася різними місцевими ЗМІ та небайдужою громадськістю проблема паркування на Кругу, перед універмагом «Росія».

Автомобілі тут паркуються в кілька рядів, буває, іноді навіть посеред площі, що, звісно ж, не лише створює незручності, а й може спричинити аварійну ситуацію. Завжди переповнене і місце паркування біля лікарні, поруч із автостанцією «Гадяч-2», що теж створює певні незручності. На це скаржаться і самі водії, але ж виходу іншого не мають. Владислав із Оснягів нарікає на те, що машин часто дуже багато, і стати просто ніде. Гадячанка Людмила мешкає далеко від лікарні, тому сюди дістається машиною. Говорить, що часто доводиться виїжджати значно раніше, аби було де залишити автівку. Часто буває в лікарні і тому користується парковкою і мешканець Харківців Сергій. Чоловік говорить, що було б добре, аби була знайдена можливість облаштувати додаткове місце для паркування, але недалеко від лікарні, щоб «усе було по місцях якось».   

На території лікарні, із протилежного від існуючої парковки боку, є місце, яке було б дуже зручним якщо не в якості міської парковки, то хоча б для паркування автівок медичного персоналу та людей, які послугами лікарні користуються, що в свою чергу розвантажило б стоянку біля автостанції «Гадяч-2» і, можливо, хоч частково змінило на краще ситуацію з паркуванням біля універмагу.

Досить велика площа території, обгороджена парканом, віддалена від проїжджої частини, зі зручним заїздом – усе це говорить про це місце як про ідеальне для паркування. Більше того, стало відомо, що парковка там була запланована проектом ще підчас будівництва поліклініки. Та на сьогодні ця місцина стоїть пусткою. Проїзд перекрито. Із запитанням: «Чому б цю територію не використати під парковку?» кореспондент звернувся до головного лікаря ЦРЛ Олександра Басараба.

Олександр Іванович повідомив, що на цій території проходять комунікації: «Там іде центральна каналізація, теплотраса, і наша йде… На каналізації я не дам поставить. Та й неможна. Не дай Бог прорве…»

Головлікар не підтвердив інформації, що на тому місці взагалі коли-небудь планувалась парковка, і запропонував інший вихід який є можливим – «продовжить стояночку». Тобто збільшити парковку біля автостанції «Гадяч-2» аж до закінчення території лікарні. Але земля ця належить не лікувальному закладу, а міській раді. О. Басараб пообіцяв здзвонитися по цьому питанню з міським головою. Тож є сподівання, що найближчим часом цю проблему таки буде вирішено.

Андрій Суіменко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...