За допомогою – до редакції

Лист: "Я вірю і сподіваюсь"

Лист: "Я вірю і сподіваюсь"

Поділитися новиною

За допомогою – до редакціїЩоденно до редакції «БМ» телефонують і приходять наші читачі з проханнями про допомогу. Десь у половини села не працює радіо, у когось не працює довгий час телефон чи протікає дах, комусь не надали допомоги у відповідній установі чи організації, когось чимось образили. Із цими та багатьма іншими питаннями з останньою надією на справедливість звертаються мешканці Гадяччини до улюбленої газети. І не лише Гадяччини.

У четвер до нас звернувся Володимир Григорович Артеменко, що має хату в селі Погарщина Лохвицького району. Володимир Григорович скаржиться, що сусідська груша вже похилилась від віку. І оскільки має у висоту десь 11 метрів, а росте не далі, ніж за сім метрів від його хати, реально загрожує помешканню. Та не лише шкода помешканню непокоїть чоловіка. Упавши, дерево може скалічити людину чи навіть забрати її життя. За словами пана Артеменка, він неодноразово звертався до сусіда, аби той власноруч зрубав злощасне дерево, та позитивної відповіді не дочекався. Звертався він і до сільського голови, аби той посприяв у вирішенні проблеми. Та очільник села на його прохання не відгукнувся. Для себе Артеменко аргументує це тим, що дружина сусіда підтримувала сільського голову підчас виборів.

Звісно, газета і надалі буде реагувати на всі прохання про допомогу від наших читачів і, по можливості, сприяти у їх позитивному вирішенні. Але ж усі ці скарги мають прямих адресатів – підприємства, установи та організації, до чиєї безпосередньої компетенції і навіть обов’язку належить вирішення тих чи інших проблем. Тож ми звертаємося до керівників усіх рангів із проханням оперативніше та ефективніше реагувати на цілком справедливі потреби громадян. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...