Щиро вдячні нашим землякам

Благоустрій Заяру

Благоустрій Заяру

Поділитися новиною

Щиро вдячні нашим землякамСьогодні преса і телебачення кожного дня висвітлюють події на сході України. Але бачити їх з екрану телевізора чи прочитати в газеті – це одне, а побувати там, у самому епіцентрі бойових дій, нести відповідальність за життя солдатів – зовсім інше. Важливу роль на війні для медичної служби відіграє техніка. Розбиті дороги, обстріли чи просто зношеність якоїсь деталі часто стають причиною того, що медики не в змозі вчасно надати допомогу, особливо на передовій.

Прийшли перші осінні холоди. Саме у таку ніч я із своїми товаришами приїхав у Гадяч, щоб відремонтувати одну із машин медичної служби нашого батальйону. Коли мої рідні побачили цю «бойову одиницю» і запитали, що ми збираємось з нею робити, у мене навіть відповіді не знайшлося. Автомобіль був у жахливому технічному стані. Але… Минув лише тиждень – і наш  автомобіль було не впізнати. Капітальний ремонт кабіни, гальм, нова гума, пальне – усе це стало можливим завдяки допомозі наших земляків: голови РДА О. Матюшенка,  голові районної ради В. Нікітенка, директора ПрАТ «Райз-Максимко» О. Колодяжного, директора ТОВ «Транссервіс» О. Луця, ПП Г. Луця, директора НВП «Нафтогазсервіс» А. Попельнюха, керуючого Ціпківською філією ПрАТ «Райз-Максимко»  М. Деркача, голови фермерського господарства С. Біляка (с. Ціпки), ПП В. Шиловича. Не заради виборчого піару, який їм і не потрібен, бо вони вже мають визнання у суспільстві, а тому, що їм небайдужа доля України, її безпека, майбутнє та доля її захисників.

«Зміни в країні кожен повинен почати з себе» – вираз на перший погляд ніби банальний, але надто важливий, особливо на війні. Благодійність наших земляків є яскравим прикладом цього. Тому від усього нашого батальйону хочу щиро подякувати своїм землякам за допомогу і побажати успіхів у всіх їхніх справах, адже за біблійним законом «не оскудеет рука дающего».

Не може не подякувати нашим чудовим сусідам, сім’ям Лисаків, Мигалів, Мариненків, Шульги, Кратенків із Броварок, дружній громаді сіл Хитці та Ціпки, педагогічному та учнівському колективам Хитцівської і Ціпківської шкіл (директори Л. Шахно та А. Ткаченко) за надану матеріальну допомогу, по-справжньому теплий прийом і моральну підтримку.

Нехай над вами буде мирним небо

І шле всім своє сонячне тепло.

Україно! Ми віримо в тебе,

У твоє майбутнє,у щастя і добро.

Олександр Тихоненко від імені бійців 25-го батальйону «Київська Русь»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...