Реакція на публікацію “Куди платимо за газ?”

Гадячани платять за газ у Кременчук

Гадячани платять за газ у Кременчук

Поділитися новиною

Реакція на публікацію "Куди платимо за газ?"У відповідь на публікацію в №40 від 08.10.2015 року щодо оплати послуг за газ повідомляємо, що відповідно до ст. 16 ЗУ «Про засади функціонування ринку природного газу», публічним акціонерним товариством по газопостачанню та газифікації «Гадячгаз» було здійснено відокремлення функцій розподілу та постачання природного газу.

На сьогоднішній день ПАТ «Гадячгаз» здійснює розподіл природного газу на території м. Гадяча та Гадяцького району згідно з ліцензією серії АЕ №295537 від 13.03.2015 р. Постачанням природного газу на вищезазначеній території та відповідно прийманням платежів за природній газ займається інша юридична особа, а саме товариство з обмеженою відповідальністю «Кременчук – постачання» (код за ЄДРПОУ 20071586, 39601, Полтавська обл., м. Кременчук, пров. Героїв Бреста, 46, тел. 4861484).

Крім того, повідомляємо, що відділеннями «Ощадбанку», «ПриватБанку» м. Гадяча здійснюється прийом платежів від населення за спожитий природній газ, без нарахування послуг банку.

Отримати інформацію щодо тарифів на постачання і транспортування газу, ціни газу, плати за спожитий газ, переліку послуг із газопостачання, розміру плати за виконання додаткових робіт, правил підключення до газових мереж та методику розрахунку плати за підключення до газових мереж, нормативних та фактичних параметрів якісних показників газу та його тиску у газовій мережі, тощо, Ви можете, звернувшись до абонентської групи або сервісного центру за адресою: м. Гадяч, вул. Будька, 26-а, або зателефонувавши за номерами телефонів 2-25-02, 0503053932, 2-14-04.

ПАТ «Гадячгаз»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...