Шановні споживачі електроенергії!

Шановні споживачі електроенергії!

Шановні споживачі електроенергії!

Поділитися новиною

Шановні споживачі електроенергії!Нині зберігається непроста ситуація з видобутком та постачанням вугілля на теплові електростанції. Складним залишається питання надійного електропостачання в осінньо-зимовий період 2015-2016 рр. і споживачів ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» в денний та вечірній період доби, незважаючи на те, що енергопостачальна компанія вживає всіх необхідних заходів для вирішення ситуації.

Посприяти забезпеченню безперебійного функціонування Об’єднаної енергетичної системи України можуть самі споживачі, раціонально регулюючи режими споживання електроенергії, а саме:

– зменшувати споживання електричної потужності в години максимальних навантажень ОЕС України та збільшувати навантаження на електромережі у нічні години доби;

– не використовувати енергоємне обладнання для опалення та технологічних процесів у період з 8.00 до 11.00 та з 17.00 до 22.00, натомість проводити у ці години планові ремонти обладнання;

– забезпечити використання власних джерел живлення, у т.ч. альтернативних, із метою зниження електроспоживання від енергосистеми з 8.00 до 22.00;

– юридичним споживачам рекомендується перенести графіки роботи підприємств з першої та другої зміни, коли спостерігається найбільше електроспоживання, на третю (нічну) зміну або на вихідні дні.

Для сприяння роботі енергосистеми України споживачам пропонується перехід на розрахунки за тарифами, диференційованими за періодами часу. Їх застосування дозволить дієво заощадити кошти при оплаті за електроенергію як побутовим, так і юридичним споживачам.

Із метою отримання роз’яснень щодо переходу на тарифи, диференційовані за періодами часу, Вам необхідно звернутися до кол-центру компанії за цілодобовим безкоштовним номером 0-800-210-312. Інформацію про всі тарифи, у тому числі для споживачів, у яких встановлені двозонні та тризонні лічильники, можна дізнатися на сайті ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» httр://www.рое.р1.uа.

Самостійне впровадження споживачами цих рекомендацій дозволить зменшити нерівномірність добового графіка навантажень Об’єднаної енергетичної системи України, збільшити стійкість роботи вітчизняної енергосистеми та сприятиме зменшенню вартості виробництва електроенергії тепловими електростанціями.

Адміністрація ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...