Зміни щодо санаторно-курортного лікування деяких категорій населення

управління соціального захисту населення

управління соціального захисту населення

Поділитися новиною

управління соціального захисту населення Постановою Кабінету Міністрів України від 8.07.2015 № 466 внесено зміни до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян.

Вищезазначеною постановою змінено терміни лікування інвалідів, ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань»

в санаторно-курортних закладах, зокрема інваліди-спинальники 1 та 2 групи – 35 днів, інші категорії – 18-21 день, що дасть змогу збільшити кількість оздоровлених осіб.

Крім того, урегульовано питання постановки на облік осіб, які у поточному році отримали санаторно-курортні путівки та повторно звертаються для взяття на облік для забезпечення  санаторно-курортним лікуванням. У цьому випадку повторне взяття на облік здійснюється за копією (дублікатом) медичної довідки лікувальної установи за формою №070/о.

За детальною інформацією звертатися до управління соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації за адресою: вул. 50 років Жовтня, 44, м. Гадяч, або за телефоном 2-14-75.

В. Тарасенко, начальник управління

LIVE OFFLINE
track image
Loading...