«Із-за одного козла страждає півпід’їзду!»

«Із-за одного козла страждає півпід’їзду!»

«Із-за одного козла страждає півпід’їзду!»

Поділитися новиною

«Із-за одного козла страждає півпід’їзду!»Обурюється 56-річна Катерина Павлівна, згадуючи свого сусіда «незлим тихим словом». Вона, власниця квартири в одному з міських п’ятиповерхових будинків, ледве дочекалася дозволу на проведення індивідуального опалення.

– Поки всі сусіди надумали,  поки документи і грошей позбирали…

Нам було сказано, як проводить опалення, так тільки всім стояком. Це й то нелегко було, бо люди з різним фінансовим становищем. Індивідуальне нині – хоч і вигідне, проте дороге задоволення, – продовжує розмову жінка.

Коли жителі під’їзду начебто вийшли на фінішну пряму в оформленні документів, отримали відмову. Виявилося, що в одного з сусідів заборгованість перед комунальним підприємством «Гадяч-житло». Та й сума чимала – трохи більше 4 тис. грн.

– Із-за одного козла страждає півпід’їзду! Хіба це розумно?! Він підприємець, знаю, що оплатити заборгованість йому під силу. Так він же вперся обома рогами! – не стишує бурю емоцій Катерина Павлівна.

На вмовляння сусідів чоловік не реагує, а відповідає по-своєму:

– Я нікому нічого платить не буду. Я мусор у баки не викидаю, а вивожу сам. За що їм платить?

Ось так і набігла за роки кругленька сума боргу. Гадячанин вважає, що 100 гривень він платить тільки за вивезення сміття, а це занадто дорога послуга. А от прибиральницю, яка підмітає у дворі, а взимку підсипає доріжки, чомусь помічати не хоче. Скаже: недобросовісно виконує свою роботу? То вже інша тема для роздумів. І все ж таки, коли-не-коли, та й ремонт під’їзду від «Гадяч-житло» можна дочекатися. «Не задоволені послугами комунпідприємства – створюйте ОСББ», – кажуть у міській раді.

Один із жителів під’їзду, певно, із великим серцем, погодився оплатити сусідський борг, лиш би  встигнути зробити задумане до початку опалювального сезону. Тільки цікаво, коли прокинеться совість того чоловіка, який чхати хотів на всіх і на все?

Олена Савченко

1 коментар до “«Із-за одного козла страждає півпід’їзду!»

  1. Ваш сосед – прав абсолютно. Только полный идиот будет переживать из-за чужих проблем. Мы все живем в стране звериного капитализма
    где каждый сам за себя.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...