Хочеш миру – готуйся до війни

Хочеш миру – готуйся до війни

Хочеш миру – готуйся до війни

Поділитися новиною

Хочеш миру – готуйся до війниСитуація в державі згуртувала український народ. У кожного своя місія: хто стоїть на захисті безпеки та цілісності держави, хто допомагає фінансово чи своїми руками долучається до благородної волонтерської справи.

19 серпня додому повернулася вже друга наша волонтерська будівельна бригада, яка працювала на спорудженні фортифікаційних споруд в Артемівському районі Донецької області, неподалік від міста Дебальцеве.

Захист Вітчизни давно вже став першочерговим завданням для всіх українців, незважаючи ні на посади, ні на статуси.

Поряд із нашими добровольцями працювали будівельники з 20 областей України. Окрім цього, у дружній атмосфері захисні укріплення доводилося зводити разом із місцевими жителями, що дає надію на довгоочікуване, вистраждане і вимолене нашим народом можливе примирення Сходу і Заходу у майбутньому.

Гадячани та жителі району, небайдужі до долі України, справжні патріоти рідної землі, протягом дванадцяти днів збудували на різних ділянках третьої оборонної лінії понад 100 метрів окопів та інших інженерних споруд, які служитимуть для захисту нашим військовослужбовцям від найсучасніших засобів ураження противника. Наші будівельники зміцнювали стіни окопів деревом, насипали бруствер, облаштовували вогневі позиції. Не зважаючи на спеку, волонтери Гадяцького району виконували найскладніші роботи, іноді й понаднормово. Тож саме наш згуртований колектив керівництво будівельних робіт даної ділянки оборонної лінії кожного ранку ставило за приклад іншим робітникам, які також приїхали з Полтавської області.

С.Маслов, Лютенька 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...