Продали пиво неповнолітньому – чекайте міліцію

Продали пиво неповнолітньому – чекайте міліцію

Продали пиво неповнолітньому – чекайте міліцію

Поділитися новиною

Продали пиво неповнолітньому – чекайте міліціюТак, зовсім неочікувано нагрянув рейд правоохоронців в одне із сіл району, аби здійснити перевірку громадських закладів. І відразу міліціонери натрапили «на здобич». Біля магазину за столиком сиділи четверо хлопчаків, розважаючи себе грою в карти. Як виявилося, парубкам по 15 років. На столі – пляшка недопитого пива. Хлопці зізналися, що купили спиртне в магазині, хоча продавець уперто заперечував це.

Працівники міліції швидко вивели все «на чисту воду», зафіксувавши факт продажу алкоголю. Реалізатор виправдовувався тим, що, мовляв, не знав, що хлопці неповнолітні. Тож правоохоронці склали адмінпротокол на порушника. Що чекає на нього, штраф чи попередження, буде вирішувати адмінкомісія сільської ради.

Із підлітком, який здійснив покупку, правоохоронці навідалися до батьків, які зобов’язалися ретельніше слідкувати за дозвіллям сина.

Тож, продавці та підприємці, будьте пильними. Кримінальна міліція у справах неповнолітніх здійснює подібні відпрацювання щотижня. А ще будьте просто свідомими, не споюйте майбутнє покоління.

І ви, шановні батьки, не ігноруйте виховання дітей, особливо в такий відповідальний підлітковий період.

Олена Савченко

Фото Сергія Максиміва

LIVE OFFLINE
track image
Loading...