Баки є, а ладу немає!

Баки є, а ладу немає!

Баки є, а ладу немає!

Поділитися новиною

Баки є, а ладу немає!Минуло лише років два, як Гадяч начебто зробив крок до цивілізації – містяни дочекалися встановлення баків. Але чи стало від цього чистіше? Здається, культура гадячан не підвищилася, адже й досі можна спостерігати таку картину: заповнений вщент бак – не біда, ставляють пакети поруч. Та найчастіше всіляким лахміттям, особливо «ремонтним», обкладають навколо.

Мабуть, жителі міста сподіваються, що комунальники впораються з цим непотребом. Але й ті прибирати «зайве» не поспішають. Так і на цьому фото: баки порожні, а побіля них сміття. Закріплена за прибиральницею територія прибрана на «двійку», адже навколо навіть не заметено.

Ось так, перекладаючи обов’язки одне на одного (гадячани «лають» комунальників і навпаки), маємо те, що маємо – баки є, а ладу немає.

Олена Савченко

1 коментар до “Баки є, а ладу немає!

  1. Порядку небуде доки до двох баків(які розраховані на 2-3 жилих дома,котрі спачують за їх обслуговування) не буде звозити своє сміття пів вулиці. Адже одиниці зі своїх часних домівок вивозять сміття на смітник, а решта до бакі вечером або рано вранці.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...