«Чого їх відкривать, ті турніки?» або «Краще б воювать пішли…»

«Чого їх відкривать, ті турніки?» або «Краще б воювать пішли…»

«Чого їх відкривать, ті турніки?» або «Краще б воювать пішли…»

Поділитися новиною

«Чого їх відкривать, ті турніки?» або «Краще б воювать пішли…»От так хаяли гадячани суботню акцію від очільників міста та району.

Рано вранці мікрорайонами міста пролетіла звістка про урочисте відкриття чи то спортивних, чи то дитячих майданчиків. Мало хто зрозумів, що саме мали на увазі, але цікавість таки взяла гору. 

Здивуванню тих, хто завітав на захід, просто не було меж. Як виявилось, «відкривали» ті ж дворові тренажери, які встановили близько місяця тому в окремих кутках міста.

«Нарешті влада навчилась виконувати свою роботу і не піаритись на цьому», – хвалили гадячани ініціаторів тоді, коли тихо і скромно були встановлені спортивні куточки.

Аж тут ціла делегація їздить містом і фотографується на фоні турніків… Фотографів було більше, ніж глядачів. Розчаровані містяни назвали це не більше, ніж політичною рекламою або ж передвиборною агітацією. Широкоплечі богатирі показували, як вправно вони виконують вправи на турніках, а люди перешіптувались: «Краще б воювать пішли». І якщо біля одного майданчика було перед ким хизуватися і позувати, то у деяких дворах взагалі не було публіки.

Як це не прикро звучить,  але у нас просто так нічого не робиться. І навряд чи така ж бурхлива діяльність продовжиться надалі уже після виборів. Тому добре подумайте, перш ніж зробити свій вибір.

Оксана Кириченко

Цікаво, а чи знають наші шановні очільники про ВИКОРИСТАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОГО РЕСУРСУ ПІД ЧАС ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ?

Адміністративний ресурс можна визначити як використання посадовими особами своїх службових повноважень з метою впливу на виборчий процес. По суті, адміністративний ресурс – це повний комплекс ресурсів, володіння якими надає кандидату від влади додаткові можливості під час виборів.

Існують різноманітні методологічні підходи до визначення адміністративного ресурсу, такі як формально-юридичний та політологічний.

Оскільки його реалізація є фактичною монополією державних органів та посадових осіб, то дана категорія  може кваліфікуватися як посадовий злочин. В якості прикладу можна навести статті 364, 365 Кримінального Кодексу України, які визначають адміністративний ресурс як злочин.

2 коментарі до “«Чого їх відкривать, ті турніки?» або «Краще б воювать пішли…»

  1. [quote name=”Oleg”]Правильно! Нация должна быть здоровой трудиться, заботиться о родителях и растить детей
    А убивать братьев на Донбасс пусть едет сыночек параши и других сволочей, которые страну майданами про.рали

    А псевдо-поцреотам надо помнить:
    1. На Донбассе могут убить, а руки,ноги заново не отрастают Люди не хотят жить под марионеткой парашенко и будут сопротивляться
    2. Херои не в тренде, и девушки бегут к здоровым парням с деньгами
    3. Пособия по инвалидности разворовываются, живым семьям яйценюков они нужнее[/quote]
    Твои братья дохлую лошадь в овраге догрызают и запивают пукинским стекломоем.Кстати как с самообразованием?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...