«Не капітальний ремонт, а капітальна брехня!»

«Не капітальний ремонт, а капітальна брехня!»

«Не капітальний ремонт, а капітальна брехня!»

Поділитися новиною

«Не капітальний ремонт, а капітальна брехня!»Невдоволені жителі Петрівки-Роменської  скаржаться на те, що слова владних мужів не відповідають дійсності. Двічі в райдержадміністрації звітували про те, що по вул. Першотравнева проведено капітальний ремонт, але насправді його й частковим назвати важко.

– Мова йде про перехрестя біля хлібопекарні. От засипали ту ділянку крупним щебенем, розгорнули його – і все.

А тепер їдеш по ньому, як по ріллі, він же не втоптується. Машинами вже вигребли колії. Хіба ж так годиться? – обурюється один із жителів села.

Дійсно, у звіті про ремонт доріг по району згадується й Першотравнева. Зокрема, у червні інформувалося, що «за рахунок коштів сільської ради в селі Петрівка-Роменська, по вул. Першотравнева, проведено 498 кв. м капітального ремонту на суму 44,446 грн». А вже через місяць на прес-конференції в голови РДА інформація звучала так: «На даний час у Гадяцькому районі завершені наступні роботи: за рахунок коштів сільради у с. Петрівка-Роменська зроблено капітальний ремонт вул. Першотравнева».

То чому ж так голосно звітують про те, чого насправді немає? За коментарем  ми звернулися до колишнього сільського голови Миколи Михайлова.

– Цю дорогу ремонтуємо вже років зо два. Спочатку нею займався райавтодор. Проект передбачав капітальний ремонт, а саме  засипання щебеню шлаком. Але поставки матеріалу припинилися. Потім довелося змінювати проект і від сільської ради добавляти кошти. Далі займався ремонтними роботами підрядник Мішур.

Ось так і виходить: замість обіцяної латки асфальту – щебенева суміш, розгорнута колесами машин. А що далі? До весни й камінчика не залишиться?

Олена Савченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...