Про кооператив «Молода Україна»…

Про кооператив «Молода Україна»...

Про кооператив «Молода Україна»...

Поділитися новиною

Про кооператив «Молода Україна»...Шановна редакція!

У попередньому номері вашої газети прочитав брехню про кооператив «Молода Україна». Хочу прояснити правду. Звичайно, вони жаліються і будуть жалітися. Але це дрібні пішаки в чужій грі. Цю гру затіяв такий собі Горкун Олег Андрійович і ще 3-4 людини з Дученців. От вони і підбурили Летика, зібрали 7 березня збори, (а не 31-го, як написано), але нічого в них не вийшло. Після цього вони написали лист нардепу, підписи зібрали шахрайським способом.

Олег Горкун утік у Росію, а цей писака досі пише. Тут попахує сепаратизмом на місцевому рівні.

Н. Дубовик чоловік показував фото, де його родич стоїть в обнімку з Жириновським, бо працює в його охороні. Жириновський «мочить» Україну, а ці – каламутять воду в селі. Ну нічого в них не вийде. Люди в селі знають, хто є хто, порівнюють кооператив зі СТОВ «Калина» і роблять висновки. А те, що в кооперативі більшість пенсіонери, то де їм діватися. У кооперативі виконують будь-яке прохання, надають транспортні послуги і не за драконівськими цінами.

Усі пам’ятають, яку техніку виділили кооперативу. Тоді Летик не скаржився на директора СТОВ «Калина» Івана Ященка. У кооперативі відновили цю техніку, поставили на хід два КамАЗи, 5 тракторів, комбайн. А що продали на метал трактор, який не підлягає відновленню, то це що – злочин? Гроші за нього оприбутковані. За час існування кооперативу куплено техніки майже на 1 мільйон гривень. І це всього на всього з 200 гектарів землі.

А тепер подивимось на діяльність «Калини», яка обробляє землі більше 2000 га. Нової техніки не куплено, стара зламана, ферма завалилась, усе позаростало бур’янами. Кооператив дає роботу 8 чоловікам на 200 га, платить податки, зарплату не нижче мінімальної. На 200 га в «Калині» повинно працювати 80 чоловік, а працює 30. От і рівняйте. А те, що кооператив почав розводити свиней, овець, то це праця, зайнятість для людей у перерві між посівною і косовицею. Хіба це погано? А Летику завидно, йому якби все було погано, тоді йому буде добре. Цих писак чекає Божа кара, неможливо роками брехать, збурювать народ і не бути покараним Богом.

І наостанок 3 поради голові кооперативу. Анатолій Іванович! Не звертай уваги на цих писак. Працюй на благо людей, основна частина людей за тебе, а не за них. Найми за рахунок кооперативу гарного адвоката, і через суд нехай вони виплатять моральний ущерб, щоб не писали брехню. А другі подумають, чи брехати, чи казати правду. Не продовжуй з ними договір оренди, нехай шукають собі кращого орендаря, якщо ти їх не влаштовуєш. А кооператив, який створювали з такими труднощами, жив, живе і буде жити, бо за ним стоять люди, на 90% пенсіонери, і їх усе влаштовує.

З повагою М.О. Ковальов, село Книшівка 

1 коментар до “Про кооператив «Молода Україна»…

  1. Хай Анатолій Іванович тоді розкаже де в нього взялися гроші що за первий рік роботи коперативу він купив собі новенький фольцваген поло потім нову ниву. А листа цьго написав не М.О. Ковальов а В.Ф. Терещенко бо це його стиль написання.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...