Пожежонебезпечний період дався взнаки

Пожежонебезпечний період дався взнаки

Пожежонебезпечний період дався взнаки

Поділитися новиною

Пожежонебезпечний період дався взнаки11 серпня, об 11:25, на території приватного господарства у с. Веприк виникла пожежа. Отримавши сигнал, бійці 6-ої державної пожежно-рятувальної частини виїхали на виклик.

Вогнеборці локалізували пожежу о 12:40, ліквідували о 13:30. Вогнем було знищено дерев’яний сінник, близько 5 т сіна укосу 2015 року, дерев’яний погрібник. Завдяки злагодженим діям вогнеборців було врятовано господарчу будівлю від знищення полум’ям.

Травмованих та загиблих немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

11 серпня, о 17:25, у приватній господарчій будівлі у с. Сари виникла пожежа. Отримавши сигнал, бійці 6-ої державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Вогнеборці локалізували пожежу о 18:05, ліквідували о 18:25. Вогнем було знищено близько 2 м3 дров, частину шиферної покрівлі, пошкоджено частини стіни господарчої будівлі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано господарчу будівлю та гараж від знищення полум’ям.

Травмованих та загиблих немає. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі господарем.

12 серпня, близько 8-ї ранку, у селі Вельбівка Гадяцького району чоловік отримав термічні опіки правої руки та живота. Постраждав він від вибуху газоповітряної суміші під час розпилювання «болгаркою» бочки з лаком.

12 серпня, о 16:55, у господарчій будівлі с. Красна Лука виникла пожежа. Отримавши сигнал, рятувальники швидко виїхали на виклик.

Прибувши на місце події, бійці 6-ої державної пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної дружини СПОП «Нива» приступили до гасіння. Вогнеборці локалізували пожежу о 17:25, ліквідували о 17:35.

Вогнем було знищено частину шиферної покрівлі. Від знищення полум’ям врятовано розташований поруч житловий будинок і господарчу будівлю. Травмованих та загиблих немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

ГУ ДСНС України у Полтавській області 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...