Житель Гадяцького району виплекав коноплі заввишки 2,5 метри

Житель Гадяцького району виплекав коноплі заввишки 2,5 метри

Житель Гадяцького району виплекав коноплі заввишки 2,5 метри

Поділитися новиною

Житель Гадяцького району виплекав коноплі заввишки 2,5 метри54-річний житель одного із сіл Гадяцького району засіяв по всьому господарству канабіс та дбайливо доглядав за ним. Висота окремих рослин сягала більше двох з половиною метрів.

Дільничні інспектори міліції Гадяцького району виявили на присадибній ділянці в одного з сільських жителів більше 200  рослин канабісу (нарковмісних конопель), за яким господар вправно доглядав.

Також під час обшуку працівники міліції виявили на горищі сараю близько ста грамів наркотичних рослин, розміщених для висихання.
Гадяцькі правоохоронці вилучили всі нарковмісні рослини та направили до експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області для проведення відповідних експертиз.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) та статтею 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...