У Гадячі затримано наркоторговця

У Гадячі затримано наркоторговця

У Гадячі затримано наркоторговця

Поділитися новиною

У Гадячі затримано наркоторговцяПрацівники сектору карного розшуку Гадяцького РВ УМВС отримали інформацію про те, що  33-річний житель села Сари Гадяцького району займається протизаконним «бізнесом», а саме збутом  наркотичного засобу «канабісу». Спочатку було зафіксовано факти збуту «канабісу» (речовина є небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено), а також встановлено, що зловмисник розповсюджував наркотичну речовину на території Гадяцького району так званим клієнтам особисто власним автомобілем.

Після підтвердження інформації правоохоронці вирішили провести оперативну закупівлю наркотичної речовини, на якій пощастило побувати і нам.

22 серпня після проведення закупівлі наркотичного засобу правоохоронці зупинили автомобіль і за постановою Гадяцького районного суду провели обшук, у ході якого було вилучено подрібнену наркотичну речовину та грошові кошти, здобуті за збут наркотиків.

Звичайно, усі дії правоохоронців документувалися у відповідності з вимогами чинного законодавства, щоб у подальшому у наркоторговця не було жодного шансу уникнути відповідальності перед законом.

Наразі по даному випадку слідчим відділом Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області розпочате кримінальне провадження по статті 307 ч.2 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Оксана Кириченко за інформацією Гадяцького РВ УМВС

LIVE OFFLINE
track image
Loading...