Чоловік покінчив життя самогубством

Кримінальна хроніка у період з 7 по 15 червня

Кримінальна хроніка у період з 7 по 15 червня

Поділитися новиною

Кримінальна хроніка  у період з 7 по 15 червняКримінальна хроніка  у період з 7 по 15 червня

07.06.2015 року до чергової частини Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області по телефону від оперативного чергового Октябрьського РВ надійшло повідомлення про те, що 07.06 у Полтавську обласну лікарню з тілесними ушкодженнями звернувся житель с. Максимівка, 1999 року народження.Проведеною перевіркою встановлено, що тілесні ушкодження вищевказаному громадянину спричинили двоє жителів с. Римарівка Гадяцького району. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України.

08.06.2015 року до Гадяцького РВ УМВС надійшла письмова заява від місцевого жителя про те, що з 00 годин до 06 годин 08.06.2015 року невідома особа проникла до його житлового будинку, звідки скоїла крадіжку грошових коштів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.3 ст.185 КК України.

Також у цей день до чергової частини районного відділу міліції надійшла письмова заява від мешканця с. Ручки про те, що 07.06 його односелець  спільно з невідомими особами нанесли йому тілесні ушкодження. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

09.06.2015 року до Гадяцького РВ по телефону «102» від старшого охоронника НГВУ «Полтаванафтогаз» надійшло повідомлення про те, що під час обходу лінії продуктопроводу, поблизу с. Вирішальне Гадяцького р-ну, виявлено дві несанкціонованих врізки у газоконденсатопровід. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч 1 ст.292 КК України.

10.06.2015 року до Гадяцького РВ від служби у справах дітей Гадяцької РДА надійшло повідомлення про те, що протягом тривалого часу жителька с. Осняги Гадяцького р-ну неналежно виконує батьківські обов’язки по нагляду за малолітніми дітьми. По даному факту правоохоронцями проводиться перевірка з метою притягнення вищевказаної громадянки до відповідальності.

Також у цей день до Гадяцького РВ надійшла письмова заява від жителя м. Могилів-Подільський про те, невідома особа під приводом продажу ноутбука через мережу Інтернет шахрайським шляхом заволоділа його грошима в сумі 6420 грн, які він перерахував на картку. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.190 КК України.

10.06.2015 року до Гадяцького РВ по телефону надійшло повідомлення від чергового лікаря Гадяцької ЦРЛ про те, що в приймальне відділення лікарні за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями звернувся 13-річний  житель м. Гадяч. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив неповнолітній місцевий мешканець.  По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

Також у цей день до районного відділу міліції звернувся житель Гадяча та повідомив про те, що 8.06, близько 19.00, у с. Петрівка-Роменська мешканець с. Римарівка  наніс тілесні ушкодження  двом неповнолітнім жителям Гадяча. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

11.06.2015 року надійшло повідомлення до  Гадяцького РВ від СТОВ ім. Духова про те, що в с. Веприк Гадяцького району невідомі особи в ніч на 10.06.2015 року здійснили крадіжку трьох голів ВРХ із ферми. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.185 КК України.

Цього ж дня до чергової частини Гадяцького РВ від приватного підприємця надійшло повідомлення про те, що один із його робітників, працюючи в нього за трудовим договором та будучи матеріально відповідальною особою, здійснив розтрату ввірених йому товарно-матеріальних цінностей на загальну суму  58196 гривень. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.191 КК України.

Також цього дня працівники Гадяцького райвідділу міліції спільно з прокуратурою району провели санкціонований обшук складського приміщення у місті Гадяч, в якому виявили та вилучили понад 9 тонн рибної продукції різних видів, що не мала документів про походження, безпеку і якість. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст.227 КК та ч.3 ст.358  КК України.

12.06.2015 року  в ході проведення операції “МАК-2015” співробітниками Гадяцького РВ УМВС було виявлено незаконний посів конопель, у кількості 24 рослини, у господарстві жителя м. Гадяч.

А також у цей день правоохоронцями було встановлено, що місцевий житель в  с. Ціпки Гадяцького району на своїй земельній ділянці вирощував 79 рослин зеленого кольору, ззовні схожих на рослини коноплі. Усі рослини вилучені міліціонерами та направлені  для проведення експертизи. Відкрито кримінальне провадження за ч1 ст.310 КК України.

Цього ж дня до чергової частини Гадяцького РВ по тел. «102» надійшло повідомлення від жителя с. Петрівка-Роменська про те, що в цей день близько 7 години ранку його батько наніс собі тілесні ушкодження ножем в область грудей. У ході перевірки правоохоронцями встановлено, що вищевказаний громадянин за місцем мешкання намагався покінчити життя самогубством шляхом нанесення собі тілесного ушкодження у вигляді ножового поранення і помер у реанімаційному відділенні Гадяцької ЦРЛ. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.120 КК України.

Цього ж дня до Гадяцького РВ по телефону надійшло повідомлення від начальника охорони ТОВ «Райз-Максимко» про те, що з території ТОВ «Райз-Максимко» уніч на 12.06 невідомі особи скоїли крадіжку запчастин із с/г техніки. По даному факту відкрито кримінальне провадження  за ч.3 ст.185 ККУ.

Також у цей день до Гадяцького РВ надійшла письмова заява від жителя с. Березова Лука Гадяцького району  про те, що в ніч на 7.06.2015 року невідома особа шляхом вільного доступу з гаражного приміщення скоїла крадіжку бензокоси. По даному факту відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.185 ККУ.

13.06.2015 року до Гадяцького РВ звернувся мешканець м. Гадяча про те, що 12.06 поточного року,  близько 22.00, у м. Гадячі, по вул. Лохвицькій  невідома особа спричинила йому тілесні  ушкодження та пошкодила його мобільний телефон. По даному факту відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.296 ККУ.

14.06.2015 року до Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області по телефону «102» від старшого охоронника НГВУ «Полтаванафтогаз» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Харківці Гадяцького району із свердловин невідомі особи  скоїли крадіжку штурвалів із запірної арматури.

Співробітниками Гадяцького РВ проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, що скоїла вищевказані злочини.

За вищевказаний період працівниками Гадяцького РВ притягнено до адміністративної відповідальності 23 особи.

І. Ященко, ст. інспектор по РН та ГФ Гадяцького РВ УМВС, капітан міліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...