Тож куди все-таки возили Деркача? У райвідділ чи в ресторан? …

Поділитися новиною

Шановна редакціє «Базар Медіа»!

Після публікації про Плішивецький страйк 4.05.2015 р. та негативну роль у ньому горе-директора Ю.Я. Деркача авторитет вашої газети дуже зріс. Стосовно дороги у нас є певна надія. Добре враження на нас справив голова райдержадміністрації О.В. Матюшенко, бо він давав конкретні і чіткі відповіді на поставлені питання. І, навпаки, зовсім не сподобався голова райради п. Нікітенко, бо нічого конкретно не говорив, а лише розвішував «локшину на вуха».

Тепер у нас ходять усякі плітки і чутки, тож ми хочемо, щоб ваша газета надрукувала правду. Тож куди все-таки возили Деркача? У райвідділ чи в ресторан? Якої думки про нього в райдержадміністрації та райво: Нехай дасть відповідь: чи може така людина керувати тими, хто «сіє розумне, добре, вічне»?

Якщо ви надасте нам ці відповіді, то цим самим пришвидшите падіння культу особи Деркача у с. Плішивець.

Наперед щиро вам вдячні.

Усього 29 підписів.

***

Ми особисто зв’язалися із керівником відділу освіти Іриною Гулей, аби з’ясувати питання звільнення директора Плішивецької школи. Відповідь Ірини Володимирівни була такою: «Поки ніякої інформації вам надати не можемо». А отже, як ми зрозуміли, питання ще на стадії вирішення, іншими словами «зависло в повітрі». 

1 коментар до “Тож куди все-таки возили Деркача? У райвідділ чи в ресторан? …

  1. Тут и так понятно шо в ресторан,вин красиво отрабатував поставлени перед ным задачу,а на Плишевецькый народ ёму наплювать!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...